Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia szara rzeczywistosc

kochanek młodej żony - problem ;(

Polecane posty

Gość Martynka może
nie pozostaje nic innego tylko stwierdzić, że masz to samo co wojak Szwejk, czyli idiotyzm wrodzony, nie martw się idzie z tym żyć, i to nawet nieźle, jak Kaczyński Yaruś, czy inne przygłupy.....bądź dobrej myśli.

a to ciekawe - wiesz jakbym chciala Ci napisac, ze nie.... Ale uwierz, nie poznaje czlowieka z ktorym jestem od 7 lat, z kotrym od ponad 3 lat mieszkam. Powtorze, ze ja swieta nie jestem, bo to ja zdradzilam. Ale to nie ten sam facet, ktory jeszcze tydzien przed slubem podnosil mnie na duchu....Do pelni szczescia brakuje tylko tego, zeby pic zaczal ( on - prawie ze abstynent, alkoholu to on nie bardzo - teraz potrafi wypic bez mrugniecia okiem). A przed slubem nieraz podkreslal, ze sie po slubie zmieni. Zapomnial uprzedzic ze na gorsze....

Gość ból bolący
to musi być jakaś prowokacja naprawdę tacy idioci na ziemi są ??? kobieto jesteś ograniczona umysłowo, nieuczciwa Takie dno dna wyzywanie cię od kurw czy szmat to strata czasu Jesteś czymś na kształt człowieka jakie to niesprawiedliwe, że o mnie i o czymś takim jak ty powiedzą to samo: człowiek a ty nie jesteś nawet czymś

Gość Martynka może
baba z niedoruchania "duby smalone bredzi", jak mawiał Mickiewicz, ot i cała tajemnica......wibrator dobrze ci zrobi i instrukcja obsługi w postaci japońskich filmików.

chodzi o to, ze kiedys nie pil wogole albo bardzo malo nawet od okazji. zawsze mial jakas wymowke. a teraz nie stroni od alkoholu jak kiedys, jak jest okazja to pije...;( tak miekszkalam z nim i nie wiedzialam jakim jest czlowiekiem. jestem okrutna wredna szmata i "czyms na ksztalt czlowieka" - wiem wiem wiem. tylko tak naprawde jedna, moze dwie osoby cos wniosly do tematu, a reszta traktuje to jako hooby, bo nie ma co robic???

a jesli chodzi o wibrator - jestem w posiadaniu czegos takiego, jakos mnie nie ciagnie do uzywania go ;/ i moze sprostuje, ze kochanek nie sluzy mi do seksu....owszem calowalismy sie. po prstu UWAZAM ZE TO JUZ ZDRADA, bo pisze z innym, spotykam sie, caluje.....