Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanannn

jaki kot dla alergika ???

Polecane posty

Gość nannanannn

????????????

Gość sdwdewwr
Sraki💤

syberyjski :-) nie posiada jakiegoś enzymu i dzięki temu jest mniej uczulający, ale za to linieje sporo...wiem, bo sama mam alergika i syberyjska kotkę...on nie kicha, ale ma sprzątania kupę :-)

Gość nannanannn
mój niepełnosprawny synek je uwielbia wiec to pytanie poważne :)

Gość sdwdewwr
To kup niepełnosprawnemu synkowi wibrator ;) To go napewno wyleczy ;)

Gość fafik zwany fafikiem
Piszesz z doświadczenia? :) chyba jednak ta metoda jest średnio skuteczna bo tobie nie pomogła...

Gość nannanannn
maja4567 właśnie chrzestna maluszka mi go poleciła bardzo dziękuję za pomoc :):):)

rosyjski niebieski :) sama mam takiego :D uczulony na koty kuzyn przy nim nie ma śladu alergii. szwagier w pobliżu kota sie dusi a przy nim nic :) aż kupili sobie kocicę ruską i zero alergii podobnie jak przy syberyjskich brak tego enzymu powodującego alergię przy rosyjskich jest jednak duży plus, że NIE LINIEJE!!! zero sierści :) zero sprzątania ;) a kotki przekochane i bardzo cierpliwe do dzieci

Gość najlepiej pluszowy

rosyjski niebieski- podpisuję obiema rękami i nogami to co napisała mea- zero reakcji alergicznych, no i w ogóle nie linieje, a poza tym ma cudowny charakter :)

no i oczywiście jeszcze są te "piękne" egipskie koty które tez nie uczulają ale mają inny mankament :/ nie mają wogóle sierści http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://inlinethumb59.webshots.com/37050/2285050130061589475S425x425Q85.jpg&imgrefurl=http://rasykotow.blog.onet.pl/Sfinx-SPH-nagi-i-oryginalny,2,ID374291181,n&usg=__pgrpii-GoZlGRAhpVWBUK7M8RsM=&h=318&w=425&sz=28&hl=pl&start=158&zoom=1&tbnid=to3gLpFmvpx4WM:&tbnh=158&tbnw=211&prev=/images%3Fq%3Dkot%2Begipski%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D497%26tbs%3Disch:10%2C6893&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=514&ei=w7OETIiRIJCQjAfE7snGDg&oei=gbOETP7NNZSCswavxPSZBQ&esq=19&page=19&ndsp=8&ved=1t:429,r:4,s:158&tx=113&ty=82&biw=1024&bih=497

to nie mankament tylko cecha rasy :) mają za to fajną, ciepłą, gładką skóre :) gorzej że pdobno ta skóra ma tendencje do odparzania się w fałdach i kotka trzeba starannie pielęgnowac żeby nie cierpiał...

no dokładnie ciężkie są w pielęgnacji ale za to na bank bezpieczne dla alergika :)