Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaona

Zrobiłam coś strasznego

Polecane posty

Gość beaona

Wiem, że to i tak zostanie uznane za prowokację, ale co tam, napiszę, bo nie mam z kim pogadać, a muszę to z siebie wyrzucić. Kilka miesięcy temu moja mama wyszła ponownie za mąż. Facet zamieszkał z nami po ślubie. Nie będę pisać jak to się stało, ale doszło do tego, że przespałam się z mężem mojej mamy. Straciłam głowę. Straciłam ją do tego stopnia, że zaczęłam z nim sypiać regularnie. Zaznaczam, że go nie kocham. Po prostu dobrze nam było w łóżku. To się zaczęło w lipcu. Nie mogę na siebie patrzeć. Moja mama jest moją najlepszą przyjaciółką, a ja jej zrobiłam takie świństwo :( Nie umiem sobie z tym poradzić. Chciałam się nawet z domu wyprowadzić. Mamie powiedziałam, że nie chcę im przeszkadzać, ale nie chciała tego słuchać. Unikam go od jakiegoś czasu. Jak wiem, że mam być z nim sama, wychodzę z domu, albo wracam później. Ale boję się, że znów pewnego dnia to będzie silniejsze ode mnie.

O matko, a czego oczekujesz na tym chorym forum :-O Jestes dziwka i tyle. A nawet gorzej niz dziwka bo nie bierzesz za to kasy. Spij z nim jezeli Ci tak dobrze mala kurewko

Gość nimfomanka w zaawansowanym st

Gość antyhusky
prrrowo

Gość twój chłopak
idę po nóż !

Gość Super NUTA !!!!
To nie zazdroszczę Twojej mamie bo pomyśl skoro z Tobą to robił to napewno z innymi babami tak samo może postępować... paranoja tylko do gazy z takimi ludźmi

Gość nimfomanka w zaawansowanym st
sprytny chlopina z tego meza :)

A co w tym takiego strasznego? Ja ze swoim ojczymem też co jakiś czas sypiam. Tyle tylko, że on mi sie podoba, więc mam problem większy niż TY :o

Gość kiciaaaa9746565
a ile macie lat?

Jak moglas to zrobic wlasnej matce... masakra :( MALO FIUTOW CHODZI PO SWIECIE?? To ty musialas zabrac sie za matki faceta! Sorry, ale jestes przegrana. Mama widze ze jest twoja najlepsza przyjacioka a ty ja zranilas jak malo kto. Facet tez daremny... Szkoda tylko mamy, ktora o niczym nie wie.

Gość kiciaaaa9746565
dobrze, że nie zaciążyła.... ;)

Gość beaona
Polarka poważnie? Ja napisałam, że go nie kocham. To że mi się podoba to chyba oczywiste. Ja mam 25 lat, on 40. Jest młodszy od mojej mamy o 6 lat. Staram się żeby to się nie powtórzyło. Robię co mogę. Ale nie łatwo mi mieszkać z nim pod jednym dachem.

Gość miss nobody
ale jak ty sie czujesz z tym, ze posuwa cie facet, ktory jednoczenia pieprzy Twoja matke... ? p a t o l o g i a

Gość zrolllowanny roll
smierrdzi prowo na km,

Gość snake33
Nie będę Cię oceniać, chociaż trudno mi...jestem w stanie zrozumieć różne sytuacje, ale tego nie! Nigdy w życiu nie zrobiłabym tego matce! Musisz czuć się jak szmata....okropne...

Beaona - a nie boisz się, że się w nim zakochasz? Ja w swoim ojczymie też na początku zakochana nie byłam, a potem...

Gość beaona
Snake owszem czuję się jak szmata, najgorsza szmata. Polarka, boję się tego, dlatego między innymi staram się od tego uciec, zakończyć to raz na zawsze

Gość beaona
Nie musisz mnie obrażać. Już wystarczająco źle mi jest. Wiem że zachowałam się paskudnie, ale przecież nie brnę dalej w gówno tylko staram się z niego wyjść

Gość truskawawa
Jak można dopuścić do czegoś takiego????????? nie mieści mi sie to w głowie