Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilybyjuzzyc

znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel

Polecane posty

"Niestety mój mąż rozmwiać nie chce." ale nie jest chyba tak źle skoro nadal jest Twoim mężem

Gość ddrtrders
Monika ale dla niektorych podpojeciem zadbania mieci sie tez wygladanie sietnie nawet po przebudzeniu dealna figura, bron Boze przytyc troche. Dla mnie takie podejscie to porazka totalna. Poza tym wiekszosc facetow ma takie podejscie ze wymaga od kobiety tego i tamtego ale juz jesli chodzi o siebie to zawsze umieja sie usprawiedliwic.

Gość do w i kropka
żle jest. i jak dalej tak pójdzie, to będzie beznadziejnie i spotkamy się na sali rozwodowej. niestety.

Gość do w i kropka
a jeżeli chodzi o zapracowanie, to znam wiele kobiet, które mają na głowie cały dom a mężulek tylko do pracy chodzi i kasę przynosi. i wierzę im,że nie mają czasu zadbać o siebie. sama mam małe dziecko i wiem jak to trudno się zorganizować i nie zawsze zdążę paznokcie pomalować a nawet sniadania sobie zrobić.o sporcie nie ma mowy. zawzięłam się, noszę rozmiar s ale tylko dzięki diecie a mimo to wiem jak trudno dbac o siebie mając wszystko na głowie. Trocghę wyrozumiałości drodzy Panowie, zakasać rękawy i pomagać w sprzątaniu, zmywaniu, przy dzieciach... nie krzwyic sie jak laska wyjdzie do kosmetyczki - wkoncu o siebie dba no nie/;P

Gość ddrtrders
do w i kropka brawo!!! :)

Gość taka tam..........
komik strasznie babski jestes...udusiłabym chłopa co pół dnia na kafe siedzi i z babami sie dogaduje. Znajdz bardziej twórcze zajęcie...bierki czy coś...a juz bardziej meskie.

"a jeżeli chodzi o zapracowanie, to znam wiele kobiet, które mają na głowie cały dom a mężulek tylko do pracy chodzi i kasę przynosi." no to niech one idą do pracy i tylko kasę przynoszą :D " i wierzę im,że nie mają czasu zadbać o siebie. sama mam małe dziecko i wiem jak to trudno się zorganizować i nie zawsze zdążę paznokcie pomalować a nawet sniadania sobie zrobić.o sporcie nie ma mowy." to gdybyś miała 2 dzieci, to musiałbyś umrzeć :D:D kobiety są tragicznie niezorganizowane... "Trocghę wyrozumiałości drodzy Panowie, zakasać rękawy i pomagać w sprzątaniu, zmywaniu, przy dzieciach... nie krzwyic sie jak laska wyjdzie do kosmetyczki - wkoncu o siebie dba no nie/;P" nie znam takich domów, gdzie wszystko robi kobieta... chyba że mówimy o ludziach po 50 i starszych... gdzie Wy takich palantów poznajecie? co się krzywią jak idziecie do kosmetyczki???

Gość ddrtrders
Mysle ze temat zostal wyczerpany:)

Gość do w i kropka
no i jeszcze dla poprawy humoru kilka paradoksów Jak zostawiłam mojego męża z dzieckiem i poszłam do fryzjerki się obciąć i ufarbować, to po 3 godzinach z wybałuszonymi oczami wrzeszcał "tak dłuuugoooo????" Ciągle czepia się że moje kosmetyki zajmują trzy półki a jego jedną, czyli co? kremem nivea o siebie zadbam??szkoda mu kasy i kosmetyki w oczy kolą ale zadbana byc muszę. jak chcialam biegac to wielce obrazony byl i wymowki prawil,ze dziecko zostawiam. ciuchy tez krzywi się, bo butów dużo a on ma 3 pary, no więc za dużo wydaję...a na laski z mini i w szpilach to sie oglada. to dbac o siebie czy nie dbac? gorzej niz u hamleta;)

"strasznie babski jestes...udusiłabym chłopa co pół dnia na kafe siedzi i z babami sie dogaduje. Znajdz bardziej twórcze zajęcie...bierki czy coś...a juz bardziej meskie." tiaaaa Twój się zajmował tylko jedną :D:D ale za to jak skutecznie a ja i tak siedzę w pracy, więc sobie pisuje co jakiś czas..

Gość do w i kropka
do kmiczne Mój drogi..ja na przykład w domku nie siedzę tylko kasę robię a mimo to mam dom na głowie.

"Ciągle czepia się że moje kosmetyki zajmują trzy półki a jego jedną, czyli co? kremem nivea o siebie zadbam??szkoda mu kasy i kosmetyki w oczy kolą ale zadbana byc muszę. jak chcialam biegac to wielce obrazony byl i wymowki prawil,ze dziecko zostawiam. ciuchy tez krzywi się, bo butów dużo a on ma 3 pary, no więc za dużo wydaję...a na laski z mini i w szpilach to sie oglada. to dbac o siebie czy nie dbac? gorzej niz u hamleta" Powtórzę - skąd Wy ich bierzecie? Mieszkasz na wsi???

Gość do w i kropka
a fajnie jest nazwac sie męzczyzną zorganizowanymi i nie wiedziec gdzie dziecko ma kartę chipową i książeczkę zdrowia. Daj sobie siana.

komiczne,znów wywodzi:P W ciemno mozna poznać-cytat i komentarz:D I wkoło Macieju...:D

taka tam...masz 100% racje ,obawiam sie ,że nasz pan komik ma w domu babe z piekła rodem i swoje frustracje wylewa na forum ,bo w domku jakby sie odezwał to na pysia by wyleciał, a tutaj rozpisuje sie o swych marzeniach ,które z rzeczywistościa nie maja nic wspólnego

Gość do w i kropka
w miescie mieszkam. Mąż doktorat robi. wkształcony, podróże lubi.....ciacho jak cholera:/ a no akich w Polsce jak mój to większość a i tak zdradzają. A czemu? z nudów. ot całe wytłumaczenie.bo gdyby w robocie już myslal jak to szybko zakupy zrobi c, obiad ugotowac i dziecko odebrac to nie dosc ze nie mialby cas zdradzic, to nawet poznac kogoś a nawet by mu nie stanął z przepracowania

Gość ddrtrders
Komiczne po tygodniu wolaby do pracy isc niz siedziec calymi dniami z dzecmi i zajmowac sie domem. Kazdy chcialby po pracy polozyc sie z dupa na kanpie i miec wszystko zrobione w domu. Poza tym jest wele malzenstw gdzie kobieta pracuje a i tak wiekszosc obowiazkow spada na kobiete. Mysle ze to jest duzo powazniejszy powod do rozwodu niz jakies tam zaniedbanie czy odmowienie seksu raz na jakis czas.

"Poza tym jest wele malzenstw gdzie kobieta pracuje a i tak wiekszosc obowiazkow spada na kobiete." skoro sobie na to pozwalają... Ja bym takiego chłopa wypieprzył z domu na zbity pysk

Gość taka tam..........
komiczne chyba już wole zeby facet miał kochankę niż siedział na forum z babami...wstyd. Straszna ci..a musi z Ciebie być...:)

Gość ddrtrders
No walsnie chociaz raz moge sie z Toba zgdzic. Oczywiscie ze powinny sie przynajmniej powznie zastanowic nad byciem z kims takim.

Gość Monika-..
"Taka tam" po co takie obraźliwe słownictwo ;-)

"chyba już wole zeby facet miał kochankę niż siedział na forum z babami...wstyd. Straszna ci..a musi z Ciebie być.." tzn raczej wyboru nie masz, bo Twój juz ma kochankę :P a co do mnie - masz rację... na dodatek mam 165 cm wzrostu, jestem łysiejący i noszę wąsy :P

Gość taka tam..........
napisałam zdrobnienie ale tak wyszło...:) Az taka to ja nie jestem

przyzwyczajenie jest drugą naturą człowieka. zapomniałaś o tym? przyzwyczaiłaś go, rozpieściłaś to masz. ja co miesiąc, albo częściej, idę na seans do przyjaciolki fyzjerki, i to taki półdniowy. mąż ani słowa nie piśnie. moje pieniądze, mój czas, moje potrzeby. co mu do tego? ciuchy kupuję nałogowo, bo kocham modę. po sklepach łażę czasem pare godzin po pracy, albo w weekend. on w tym czasie ćwiczy,kopie piłkę albo nadrabia swoją pasję filmową. staram sie oszczedzac, ale min. 100 funtów z wypłaty jest tylko moje. mam trochę zleceń dodatkowo, pracuję również jako freelancer, więc te dodatkowe pieniadze tez inwestuję w siebie. jakby mi chłop powiedział, że za długo siedziałam u kosmetyczki to bym go śmiechem zabiła. poza tym on już z domu nauczony, że kobiety o siebie dbają i na rozwój osobisty, urodę, fanaberie nie żałują:D masz to, na co się godzisz. po prostu godziłaś się zbyt długo...

Gość ddrtrders
A jesli jeszcze taki jeden z drugim narzeka ze costam jest nei tak z wygladem to wypieprzyc na zbity pysk i tyle.

" "Taka tam" po co takie obraźliwe słownictwo" bo dla wiekszosci kobiet najbardziej obraźliwe jest stwierdzenie, że facet siedzi na babskim forum... one po prostu podswiadomie uwazaja, że fakt iż coś jest kobiece = gorsze... dlatego kobieta na męskim forum (np jakimś samochodowym) to pełen szacunek i uznanie... ale "babskie" to synonim słów gorsze, głupie, nieistotne

Gość taka tam..........
komiczne Zone a nie kochankę...ona jest już jego żoną od dawna. A ja teraz jestem w innym zwiazku...bardzo szczęśliwa. I mam faceta który nie ma kochanki i nie siedzi na forum...HA!!!!!!!!

a potem się dziwią, że faceci je zdradzają... to forum ma w nazwie słowo "uczuciowe" sugerujecie, że mężczyźni nie mają nic wspólnego z uczuciami? :D dlatego takie macie związki