Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama 2

Benjamin-imie dla synka?

Polecane posty

Gość przyszla mama 2

co myslicie o takim imieniu nie za wymyslne?

Gość ))))123))))
trochę - jak dla mnie :(:(

Gość ))))123))))
trochę - jak dla mnie to nawet dziwne :(:(

Gość dsjklf./
Blimsien.

Gość anooo
bardzo ladne imię...

A jak będziesz do niego mówiła? Benek? Mnie się nie podoba. :( Ale cóż, to sprawa gustu, a o nim się nie dyskutuje.

Gość 59874163239
Mój kolega ma tak na imię i mówią do niego Bendżi:) Sympatycznie :)

na pewno oryginalne :) Ja bym tak nie nazwała bo mi się nie podoba, ale imię ma się przede wszystkim podobać rodzicom :) ja dla synka wybrałam imię Borys i też już słucham od znajomych że "zbyt ruskie" ale mi i mężowi się podoba a na opiniach innych nam jakoś nie zależy :)

Gość 59874163239
Każde imię dobre o ile nie jest zbyt durne typu Kewin co się niestety zdarza. Albo Kaspian dawali. Bez przesady.

Gość przyszla mama 2
Szczerze to to imie podoba sie mojemu mezowi mi nie za specjalnie,jakos nie jestem do niego przekonana i chcialam zasiegnac opinii innych:)ja gustuje raczej w bardziej prostych imionach

Gość tak ma na imię jeden z
bliżniaków Roberta Gawlińskiego z Wilków. I pewnie nikt go ze słoniem nie kojarzy :) Ile ludzi tyle głosów za i przeciw. Nie wiem po co ci nasze opinie. Słuchaj sibie i męża, anie kafeterian. Ja mam niespotykane imię i gdybym zrobiła sondę, to pewnie połowie by się nie spodobało, a połowa byłaby zachwycona :) Więc się nie przejmuj opiniami tylko zobacz jak zabrzmi z nazwiskiem

Gość spali lili
hej :) a mi sie podoba :) bedzie mały Benuś, nastoletni Bendżi i dorosły pan Benjamin. Jesli to imnie nie kłuci się z nazwiskiem to jak najbardziej nie masz co się wachac :) a w którym jesteś miesiącu?

Gość przyszla mama 2
w 3 jeszcze nie znam dokladnie płci.Dla dziewczynki mamy juz wybrane imie gorzej z chlopcem:)

Gość spali lili
oj to masz jeszcze diużo czasu. Nie ma co sie napinać. Jakie masz dla dziewczynki?

Gość przyszla mama 2
Lenka:)\wiem ze mam sporo czasu ale lubie miec juz wszystko zaplanowane:)

Gość spali lili
Ladne :) hm.. wiesz musisz się zastanowić albo i nie bo czasem z tym imieniem jest jak grom z jasnego nieba ;) albo jak urodzisz i spojrzysz na maleństwo będziesz wiedziec czy to jest Brnianin czy Grzes czy Igor . A ty o jakich myślałaś?

Gość przyszla mama 2
ja chcialam proste Szymon,Szymuś:) podoba mi sie jeszcze Ignaś ale nie wiem czy nazwalabym tak dziecko:)

Gość mnie się Beniamin nie podoba
też mi się kojarzy ze słoniem z bajki.

Gość spali lili
tez ładnie :) poczekaj na wyniki usg kiedy lekarz stwierdzi płec i dopiero w razie czego panikuj

Ja jestem w 4 mies i też płci nie znam. Dla dziewczynki imię już mam, ale chłopczyk chyba zostanie bez imienia aż do dnia porodu bo na nic nie mogę się zdecydować. Może będzie dziewczynka .

Gość przyszla mama 2
mnie sie benjamin nie podoba-jakie wybralas imie dla dziewczynki?dla mnie tez najwiekszy problem stanowi imie dla chlopca ciezko sie na cos zdecydowac a moj sie strasznie uparl na tego Benjamina a ja nie ejstem przekonana,nie chce zeby moje dziecko przezywali od sloni:)

Córka będzie Alicja albo Hanna. A dla chłopca nie mam żadnych propozycji. Bo propozycji męża nie biorę nawet pod uwagę. Bonawentura :-o

Gość przyszla mama 2
ooooo Hanna tez mi sie bardzo podoba Hania:)ale mezowi juz nie wiec obstalismy przy Lence:)mowisz powaznie z Tym Bona costam?

Nie no co ty, mąż tak się śmieje że tak synka nazwiemy. Czekamy do października i powinniśmy znać już wtedy płeć i się zastanowimy co dalej.