Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaa233232

czy bylyscie/jestescie pewne, ze przyszly waszych dzieci to ten jedyny?

Polecane posty

Gość marikaaa233232

zaszlam w ciaze. jestem z moim chlopakiem 5 miesiecy. jest on bardzo kochany/ dobry dla mnie. troszczy sie o mnie, opiekuje mna, pomaga. zawsze mam w nim oparcie. jest moim najlepszym przyjacielem, moge mu powiedziec o wszystkim. placzemy razem, smiejemy sie razem. jest jeden maly problem. jest to moj pierwszy chlopak na stale. zawsze mialam tak, ze kochalam z calej sily chlopaka, ktory mnie nie chcial. wydawalo mi sie, ze tak bedzie zawsze, ze umiem sie zakochac tylko kiedy czuje sie odrzucona. w koncu po paru latach i kilku nieszczesliwych milosciach zjawil sie moj obecny chlopak. nie bylo motylkow - no moze byly ale tylko podczas pierwszego pocalunku. nie bylo nie jedzenia, nie spania jak opowiadaja moje kolezanki. nie za bardzo podoba mi sie on z wygladu ale w 100 procentach nadrabia charakterem. nie jestem go pewna, od poczatku nie bylam ale postanowilam sprobowac. moze to zabrzmi proznie ale sadze, ze gdyby bardziej mi sie podobal z wygladu byloby latwiej. teraz jestem w ciazy i mam metlik w glowie. z jednej strony sie ciesze i chyba sie zakochalam ale nie wiem do konca z drugiej mam pewne obawy. teraz bede musiala byc z nim do konca zycia a nie jestem pewna czy to ten. wyobrazam sobie ze nic mnie juz w zyciu nie czeka. czy wy tez nie bylyscie pewne bedac w ciazy i jak to sie ulozylo? pomozcie mi

Gość marikaaa233232
ojciec waszych dzieci mialo byc, przepraszam

Gość anusiaaaa
A ile macie lat? Ja mam podobnie ale jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy, mielismy awarie i wzielam tabl po, wole nie byc... bo tez sie tyle znamy. Podobnie nie jest za piekny ale poki co.. dobry charakter i jescze nie kocham. jestem juz po przejsciach i teraz moge stwierdzic ze takiego normalnego potrzebuje, wiec nie miej dylematow tylko probujcie razem, urodzi sie Wam dziecko to zobaczysz czy sie sprawdzi,bo wtedy dopiero bedzie szkola przetrwania a z czasem mysle ze sie zakochasz. ja na to w kazdym razie licze:)