Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co warto wiedziec na ten temat

Mam boskiego szefa, jak on sie ubiera, mowi, zachowuje

Polecane posty

Uprzedzam-nie podkochuje sie w szefie i nic z tych rzeczy ale imponuje mi. Poczawszy od zachowania, zawsze opanowany, mily, kulturalny, po sposob wyslawiania, to jak buduje zdania po wyglad. Nie moj typ ale zawsze swietna fryzura, ma niesamowiu gust, ubrania, zegarek, buty, dodatki, widac wszystko najdrozsze ale z gustem, super tkaniny. Do piet mu nie dorastam ja szara myszka studentka a takich facetow rzadko sie widuje w Polsce. Moj chlopak to zwyczajnie ubrany student i ciesze sie o przy takim facecie jak moj szef trzeba pokazac klase, zawsze czulabym sie gorsza. Ciekawa jestem jak wyglada jego zona :)

Nie komentujecie bo glupi temat ;) Musialam sie wygadac bo glupio mi komus o tym mowic, zaraz by byly docinki

Gość art123
ba pewno jego żona jest autorką takiego wyglądu, to kobiety decydują jak wygląda ich mąż i Ty też ,ożesz mieć wpływ na swojego faceta ale sama musisz być silną osobą i mieć gust no i kasę

Gość pewnie pedałem jest

Gość Kafe Prześmiewca
A ja chodzę w porozciąganym sweterku, dziurawych spodniach, choojowych trampkach i studiuję filozofię :classic_cool:

Gość mariette
jak wygląda jego żona? sama jestem ciekawa;):P

Daj spokój, blondyn, Jacyków nie ma za grosz smaku, a są faceci, którzy potrafią się świetnie ubrać. Z opisu wynika, że facet ma szmal, ale to nie wszystko - mój teść jest kasiasty, a chodzi ubrany jak ostatnia łajza. Mnie to nie przeszkadza, bo mam przystojnego teścia:)

Gość mariette
fajnemu facetowi we wszystkim fajnie;) nawet w sweterku rozciogniętym;)