Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xavierska sierska

Kupujecie w lumpach?

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Ja za tym przepadam, to jak polowanie... Ale dla mnie lumpex musi miec ciuchy na wagę... Inaczej to oszustwo.

Oczywiście, że piorę. Raczej nie przymierzam też na gołe ciało, oczywiście o ile to możliwe. A lumpeksów się brzydzę i chyba mam takie prawo?

Niestety, niektóre głupie kwoki wychodzą z założenia, że skoro ktoś kupuje w lumpach jest na pewno biedny i nie stać go na nowe ubrania!! Nic bardziej mylnego. Dla mnie takie buszowanie to czysta przyjemność. Nie ma się czego wstydzić. Ja z dumą odpowiadam, że kupiłam coś w lumpku,gdy znajoma pyta mnie o t-shirt lub spodnie... :-)

Gość xavierska sierska
ja np kupiłam buty Mark&Spencer, czarne szpileczki i zapłaciłam za nie bodajże 30zł a kosztowały pewnie majątek. nawet buty z Laboutina można spotkać

moja kumpela zawsze byla przeciwna kupywaniu na lumpach, ale kiedy zobaczyla w jakich ciuchach zaczelam przychodzic do szkoly, szybko zmienila zdanie i teraz sama po kryjomu lazi na lumpy

Gość rowniez owszem
hej hej...ktos kto nosil ciuchy caly czas? gdyby tak bylo, widac byly slady znoszenia, a nie ma:) wiec raczej wiekszosci to ciuchy 1lub kilkakrotnie zalozone, ha!

Gość taa niedobra pupa
Macie wrażenie, że w ostatnich latach się znacznie polepszyła jakośc w lumpeksach? I sa ciuchy głównie z Angli, przedtem były niemieckie często...

Gość xavierska sierska
ja to robię nie po kryjomu. widziałam buty z laboutina czy jak to się pisze, ale nie podobały mi się za wysokie. zapomniałam napisać że kupiłam w zeszłym roku małą torebkę w środku ze skóry z napisem Made in Italy ;) za 25 zł już nie made in china nie ;) prawdziwa włoska torebka

Gość rowniez owszem
ja torebaczke marconi 30zl i D&G za 25:)

Gość xavierska sierska
tak, z anglii, irlandii a nawet szwecji. polepszyła się znacznie, kiedyś to był typowy szmateks a teraz można śmiało powiedzieć że "Lump" to wręcz firma xD raz byłam w Housie i chciałam kupić spodnie nowe, zawsze zanim założę to wącham i oglądam czy czyste i powąchałam raz w kroczu spodnie i zajechało niemytą piczą :O poprosiłam o inną parę z półki a nie z wieszaka ;/ w lumpie nie znajdziesz takiej sytuacji, bo tam zanim coś trafi na wieszak jest też prane, a ja w domu dodatkowo piorę w swoim pachnącym płynie

a w jakich miejscowosciach mieszkacie? ja w malej miescince, niestety z butkami takich renomowanych firm jesczze sie nie spotkalam

Gość xavierska sierska
PS> co nie znaczy że nie kupuję nowych spodni, kupuje ale sprawdzam wpierwyj.

Gość xavierska sierska
ja toruń

Gość xavierska sierska
jest, ale prawda jest taka że w tych wielkich miastach jak warszawa czy łódź albo wrocław nie ma takich fajnych lumpów. mam rodzinę w tych miastach i zawsze jak tu przyjadą w odwiedziny to zachwalają że porządne ciuchy i fajne mamy

bo to typowe metropolie w ktorych kroluja sklepu markowe tylko z nowymi i orginalnymi ciuchami o cenach z kosmosu :P

Gość onaonaona21
oczywiscie ze tak! czasem mozna trafic na tak wspaniale rzeczy za grosze. a to ze ktos to kiedys nosił... łojeja, od czego są pralki:)

Gość eeeeeeeenergia--25 lata
Lubie chodzić do swojego lumpa ale jest tam coraz drożej, juz nie długo tylko zamoznych bedzie na to stać... Było niedawno 82 zł za kg, teraz jest już 87 zł,moze Wam sie to wydawac nie duzo ale mineły te czasy gdy kupowałam bluzke h&m za 3 ZŁ.

allegro fun - dzis kupilam torebke z chanel, za 4,50 co prawda widac ze komus dobrze sluzyla, ale i tak mi sie podoba :)