Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccccdsgdg

MAM DO SPRZEDANIA SLICZNE SUCZKI YORK :) MAŁOPOLSKA

Polecane posty

Gość vnm
yorki to bardzo mądre pieski...

Gość ccccdsgdg
jeju , ja znowu je kocham sa dla mnie boskie takie hmm duzo im czulosci trzeba dawac takie maskotki :) cigale chca byc pieszczone :)

Ale jak z ich intelektem, że tak powiem. Zachowują się dość... durnowato. Moi sąsiedzi mają - ich sunia mnie molestuje, chce, żebym ja pieściuchała:o Chętnie to czynię, ale chyba prawdziwy pies nie powinien się tak puszczać z pierwszą lepszą sąsiadką?

Gość ccccdsgdg
no nie wiem chyba ze ci odpowiada to ze pies na ciebie szczeka:)

Gość ccccdsgdg
wedlug mnie,tzn moja suczka i moj pies (rodzice tych pieskow) sa naprawde inteligentne..:)

Nie, ale powinien chyba być bardziej zdystansowany:) Ale ja jestem kociarą, więc przywykłam do dystansu w kontaktach:) Pieski słodkie, mamie bym kupiła, ale leciałabym przez okno razem z psem - tata nie bardzo chce:o

ja mam dwa yorki...jeden dorosły ,drugi szczeniaczek....to naprawdę bardzo madre pieski....starszy nikomu obcemu nie daje się dotknąć,uwaza tylko domowników....a mały jeszcze trudno powiedziec....oba lubią się przytulac i dawac buziaki :)....w ogóle te mojke sa tak rozpieszczone ze szkoda gadać ;)

Gość wal śmiało...
Też mam yoreczkę,ma 7mcy i jest wielkim pieszczoszkiem:) chodzące cuda! Za rok ją dopuszczę i jak będzie miała synka,to go sobie zostawię:)

Gość ccccdsgdg
nooo :) one sa strasznie kochane !! najchetniej bym zostawila sobie je wszystkie ale juz 5 yorkow w domu to za duzo haha :) jeszcze suczka moja piesek siostry :) suczka mi sie taka malutka udala,na zdj wyglada na wieksza ale jest malutka,tatus tak samo :)

Gość upupupu
upppp 2 suczki zostaly :)