Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos78weww

Stracowa Miłość

Polecane posty

Gość ktos78weww

Dlaczego człowiek jest rozgoryczony jak go zostawia ukochana osoba. NIEWIEM CO ZE SOBĄ ZROBIĆ A CAŁY CZAS MYSLE O NIEJ, NIE POTRAFIE O NIEJ ZAPOMNIEĆ. Kiedy zamykam oczy widze ją ale jak je otworze to jej nie ma. Jak w takich chwilach mam sobie pomóc. Straciłem sens życia czy strzelić sobie w łeb czy się powiesić ??

Gość Skąd wiesz
ze stracona

Gość cieżko mi
ej stary ja też mam podobną sytuacje teraz też mnie zostawiła dla innego buraka nie poddawaj się też miałem takie głupie myśli ale doszedłem do wniosku że ona nawet by ,,niezapłakana nad moim grobem,, wiem co teraz przezywasz i będzie jeszcze długo to trwało ale wiesz mi że teraz jest jesień i dziewczynę łatwiej znaleźć bo nudna będzie zima nie załamuj się chłopaku będzie dobrze znajdziesz inna i ona cie pokocha pozdro :)

Gość ktos78weww
Właśnie jest taki problem ze nie mam z kim pogadać bo jestem za granicą a moje kochanie mnie zostawiło. Nie ma tutaj żadnych polaków

Jesienią łatwiej kogoś znaleźć? Chyba nie.Człowiek pod względem uczuciowym prędzej wiosną budzi się razem z odradzającą przyrodą.Przynajmniej tak mi się zdaje.

Gość ktos78weww
Nie wiem czy ona chce na moim nieszczęściu zbudować swoje szczęście. Kto ją zaraz wezmie z małym dzieckiem

Gość hahahaha hahh hhhhhaaaaaa
moze woli byc sama z dzieckiem niz z toba