Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony27

portal sympatia

Polecane posty

Gość zdziwiony27
no a skąd taki koleś ma wiedzieć że nie jest w Twoim typie? :p

Gość zdziwiony27
jak nie świadczy - na 30 wiadomosci zero odzewu? przeciez to totalna porażka:p

Gość truskawkowe i malinowe
ja mam konto i pisze do chłopakow i mi odpisuja ale mamy problem sie spotkac w realu bo np za daleko miszkamy nie pisze do tych ktorzy nie maja zdjecia, sama mam 2 zdjecia i widocznie jestem atrakcyjna bo mam codzienie jakas wiadomoscs czy oczko napisz cos ciekawego o sobie w opisie, niektorzy to czytają, ja czytam:) tez mam 27 lat

Gość zdziwiony27
włacha :p

może wiadomości nieciekawe były , skoro sie ukrywasz,to może i ty sam niciekawy jeteś

Gość ZZZZtOp
Kiedys na sympatii poznalem dziewczyne w wieku 24 lat. Pierwszy zagadalem do niej, nie sadzilem, ze odpisze. Spodobalismy sie sobie i zaczelismy godzinami pisac na gg, przez sms, dzwonic do siebie. Spotkalismy sie po niespelna 2 miesiacach na zywo. Dziewczyna byla tak wstydliwa i dziecinna, ze szok. No bo ktora kobieta w takim wieku zali sie, ze jej mokro w stope, stojac butem w kaluzy? I ze musi wracac, bo mama sie bedzie niepokoic? Spotkalismy sie jeszcze dwa razy, ale niestety nic z tego nie wyszlo. Chociaz dawala sie calowac, dotykac... Nie zapomne jej wyrazu twarzy jak jej patrzylem w oczy. Robila takie smieszne maslane oczy i poruszala, w charakterystyczny dla siebie sposob, kacikami ust.

Gość zdziwiony27
ja w opisie mam dwa słowa i nie będę więcej wypisywał bo jak widzę głupoty jakie ludzie bazgrzą to hmmmm...

Jest tam opcja 'wymarzony partner'...chyba czytać umieją:P Jednego faceta stamtąd poznałam na żywo:D do tej pory utrzymuje z nim jako taki kontakt:P

Gość ZZZZtOp
W opisach przewaznie cytaty autorstwa Zafona, badz Coelho.

Gość zdziwiony27
ja brianne mam zdjęcie przynajmniej a Ty kochana nie i kto tu coś ukrywa :p

Gość zdziwiony27
parę słów o sobie pewnej pannicy - i jak się tu nie załamać???:o RADOŚĆ- którą warto się dzielić, PRZYJACIÓŁ- z którymi warto być,i NADZIEJĘ- bez której nie da się żyć!:) *Jaka jestem? -niepowtarzalna...bo mnie jeszcze nikt nie sklonował:) *Jaką staram się być? -oto mój alfabet życia, który niejedną ma literę: A- argunenty, których nie należy liczyć,lecz ważyć... - ambicja, która chora niszczy... B- Bóg, który pomaga mi czasami przeżyć... C- cierpienie,które jest wliczone w cenę życia ludzkiego... D- darować, nie oczekując nic w zamian... E- euforia,która pozwala nam unosić się nad ziemią... F- fascynacja- życie jest fascynujące, a sprawia to możliwość spełnienia marzeń... G- granice, których dwie rzeczy nie mają: wszechświat i ludzka głupota... H- historia, której chćbyśmy nie wiem jak mocno chcieli, to i tak nie zmienimy... I- inteligencja- jest tylko przyprawą, która z najpospolitszych rzeczy robi cuda... J- jedność, czyli Ja + mój partner... K- kolor życia, a jest ono takiego koloru jaki ma nasza wyobraźnia... L- lubić to co się w życiu robi... Ł- łzy,nikt na Twoje nie zasługuje, a ten kto zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu... M- miłość, która zrozumie, pomoże, wyleczy i o nic nie pyta.. N- nadzieja, która płonna przeważnie nigdy nie gaśnie... O- optymizm, którym zarażasz innych... P- prawda,którą w całym życiu trzeba szanować, by słowa były bardziej wiarygodne od przyrzeczeń innych... Q- Quo vadis, czyli dokąd zmierzasz?... R- rozum, lepiej zrozumieć mało niż zrozumieć źle... - ryzyko, bez niego nie można zdobyć nic, co warte jest posiadania... S- smutki, które są radością naszych wrogów... - sympatia, moje hobby, mój bzik 100 dziewcząt a Ja wśród nich;)... T- talizman,który ma nam przynosić szczęście... U- upór, potrzebny w dążeniu do celu... W- wyrozumiałość,która jest owocami znajomości własnych błędów... X- , czyli dwie niewiadome życia... Y- Z- zło, które można zwalczyć tylko dobrem... *Moje zalety? - pedantyczność,w moim przypadku w nadmiarze co ponoć szkodzi:), - punktualność, - szczerość, - wyrozumiałość, - otwartość, - pracowitość, - wrażliwość, - uczciwość, - opiekuńczość, - ambicja... *No to by było chyba na tyle, a jeśli chodzi o wady to...hmmm "Nadmiar zalet to duża wada:)" Mój wymarzony partner ...Mój wymarzony partner? "To taki, który nie idzie przede mną, bo może nie będę za Nim podążać... Nie idzie za mną, bo może nie będę umieć nas poprowadzić... Idzie przy mnie i jest moim..." Musi mnie uzupełniać i być ostatnim człowiekiem na ziemi, który by kiedykolwiek we mnie zwątpił... ...Kiedyś jak byłam małym dzieckiem i wierzyłam w bajki, marząc o tym jak będzie wyglądało moje życie..., wyobrażałam sobie białą sukienkę, księcia z bajki, który zaniesie mnie do zamku na wzgórzu. Leżałam w nocy w łóżku, zamykałam oczy i całkowicie, niezaprzeczalnie w to wierzyłam. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki..., wtedy byli na wyciągnięcie ręki. Ostatecznie dorosłam (a szkoda;P). Pewnego dnia otworzyłam oczy, a bajki zniknęły. Większość ludzi zamienia je na rzeczy i ludzi, którym mogą ufać, ale rzecz w tym, że trudno całkowicie zrezygnować z bajek, bo prawie każdy nadal chowa w sobie iskierkę nadziei, że któregoś dnia otworzy oczy i to wszystko stanie się prawdą... Wiara to zabawna rzecz. Pojawia się, kiedy tak naprawdę tego nie oczekujemy. To tak, jakby pewnego dnia odkryć, że baśń może się nieco różnić od naszych wyobrażeń. Zamek, cóż, może nie być zamkiem. I nie jest ważne "długo i szczęśliwie", ale "szczęśliwie" teraz. Raz na jakiś czas, człowiek Cię zaskoczy, i raz na jakiś czas człowiek może nawet zaprzeć ci dech w piersiach:) Stronę odwiedzono 64930 razy.

po pierwsze daj fajne zdjecie, jak jestes fajnie ubrany, moze w garniturze lub chociaz w eleganckiej koszuli. zdjec daj kilka, pokaz swoje zaintereowania, napisz cos o sobie , napisz jakiej partnerki szukasz ( tylko nie cała litanie wymagań) i sam zagauj do dziewczyn, ja zagaduje pytając o zdjecie, gdzie np było zrobione, jak mi sie facet podoba to sama go zagaduje i podaje od razu moje gg byłam na paru randkach, jest to portal gdzie naprawde mozna kogos poznac z zakochaniem sie to juz róznie bywa aha, mam 27 lat ale lubie starszych wiec czesto pisze do takich ok 30 32 lat

no ta panna to pojechała:) na maxa:)

Gość zdziwiony27
nie wiem czy faceci wypisują podobne brednie ....:o

tylko ja sie ukryłam bo miałam dość chamskich wiadomości , a Tobie chyba chodziło o to ,czy z Tobą jest cos nie tak , czy z dziewczynami z portalu , a skoro i tak piszesz do tych bez zdjęć, to daj sie namierzyć, to sie wypowiem

Gość aperitiifff
czytamgomorre7 - skąd jesteś, żebym wiedziała kto mnie podglądnął..;)

Gość szczesliwaaaaaaaaa
Ja na sympatii poznałam mojego obecnego faceta, jesteśmy juz 2 lata razem i bardzo się kochamy, tak więc TAKIE RZECZY SĄ MOŻLIWE i wkurza mnie gdy ktoś pisze że sympatia to portal dla nieudacznikow i erotomanow. Oczywiscie ze 90 % kobiet i facetow tam figurujących to imbecyle do kwadratu, ale zdarzają sie wyjątki, trzeba mieć po prostu trochę szczęścia chyba, żeby na taki wyjątek natrafić, czego wszystkim życzę :)

Gość zdziwiony27
czytamgomorre7 to ładna panienka :)

napisz cos o sobie ale tak prosto zainteresowania, ja spedzasz wolny czas i czego szukasz na sympatii i czego oczekujesz od zwiazku napisz ze szukasz miłosci, chesz kochac i byc kochanym i podchodzisz do zycia dojrzale masz 27 lat iwiec jestes chyba na tyle dojrzały ze mozesz to napisac no chyba ze chcesz sie tylko pobawic:( ale to inna bajka zacznij pisac do dziewczyn i pytaj co lubia jak lubi kawe zapros do kawiarni, jak sport zapros na spacer, rower, jak wycieczki to jedzcie na wycieczke wiec wypytaj ja co lubi

Gość zdziwiony27
mój nick andrzej28000 :o

Gość aperitiifff
moim zdaniem... jak chcesz trafić na kogoś fajnego.. to musisz napisać coś takiego...co.. sprawi,że można czytać międzysłowami.. żeby imbecyli dyskwalifikować od razu.. mnie się spodobał tam jeden taki, co właśnie.. opis miał bardzo tajemniczy.. co budzi ciekawość..

Gość Giee.
zdziwiony Trafiles na wymagajaca panienke, sadzac po tym jej opisie. Takiej nigdy nie dogodzisz. Jeszcze te bajeczki i opowiastki. Ona nadal chce ksiecia z bajki, ktory nie istnieje.

offerma można z...27 co do wyglądu to brak zastrzeżeń , może wiadomości a może adresatki żle dobrane

Gość do zdziwiony27
Koleś za atrakcyjne niunie lalunie to Ty się nie zabieraj...oszczędzisz sobie stresów, bierz się raczej za szare myszki.

Gość zdziwiony27
SZARE MYSZKI NAWET NIE ODPISUJĄ :O

Gość aperitiifff
fajny z Ciebie facet, wyglądasz na takiego porządnego i ułożonego;)

Gość zdziwiony27
może za porządnie wygladam :p

Gość co chcecie fajny facet
ja poznalam na tym portalu moja druga polowke i tobie tez szczescia zycze:))