Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

MI SIĘ CHCE PŁAKAĆ

Polecane posty

Moje życie to jakaś komedia! 😭 I nie mogę sobie popłakać bo w robocie siedzę. Raz poszłam do łazienki i tam się poryczałam, ale dziś nawet łazienka non stop zajęta. Normalnie chyba sobie fajki kupię ! Po 4 latach niepalenia.

E, no nie wracaj do tego nałogu. :o Mnie w październiku minie 9 lat jak nie palę. :classic_cool:

Gość niemiecki persil
glowa do gory..nie placz kobietki musza byc silne:-)

Gość TIPS JEJ SIĘ ZŁAMAŁ

koleś którego kochałam jeszcze godzinę temu powiedział że przespał się z jakąś dziewczyną kiedy mieliśmy 'cichy miesiac' :(:(:(

jestem tak zszokowana że mi słabo. Serio myślałam że on jest inny. Napisał mi to na gg!!!!!! ;( Boże jak mi się chce płakać.

wogole jak on cie tak mogł potraktować....jeszcze przez gg zrób mu kastracje całkowita:P

no 😭 zawsze gada ze mną jak jestem w pracy. Zawsze o pierdołach, żeby nam czas szybciej zleciał. A dziś przy okazji wypalił że się przespał z inną laską.

i to tak bez niczego ci to napisał tłumaczył sie chociaz powiedział dlaczego albo cokolwiek

Gość Brygidaaaaa
Współczuję Ci, ale jedyne co mu sie teraz należy to kop w dupę i tyle go widziałaś. Niech sobie robią dobrze i krzyżyk im na drogę.

Gość niemiecki persil
niestety..faceci tacy sa bez wyjatkow:-( wez sie w garsc i moze np wybierz sie na silke..wysilek fizyczny pomaga na takie dolki:-) pozdrawiam

Gość baby lepsze koorwy

my nie odzywaliśmy się jeden miesiąc. Widać był bardzo zakochany skoro mu kilka dni starczyło żeby się pieprzyć z innymi. Boże jaka jestem dogłębnie smutna. Wy sobie nawet nie wyobrażacie jak ja się czuję, jakby mi ktoś wyrwał serce :O

Gość mówiłem seks po ślubie
a tak bedzie koorwienia ze hej

Gość w sumie frajer ze sie przyznał
mów ciebie roochac dalej :D

Gość hasda
Eric, trzymaj sie:) Daj sobie z nim spokoj, po takim czyms chyba nie ma szansy na dalszy zwiazek, nie? Zwlaszcza, ze powiedzial Ci o tym w taki sposob... gg, phi. Moge spytac ile masz lat?:)

taaaa... ja się puszczałam, nie pierdol. Ej ja w to w ogóle nie wierzę! :O W ogóle nie wierzę że mi się mogło takie coś zdarzyć. No pierwszej świeżości nie jesteśmy. ;(;(;( Co ja mam teraz zrobić? Ja wogóle nie chce iść do domu :(