Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana!!!!

Co mam zrobic? przyszła paczka ktorej nie zamawiałam

Polecane posty

Gość załamana!!!!

kurier mowil,ze za darmo wiec podpisalam kwitek i wzielam.na zewnatrz nic nie bylo widać,w kartonie po odpakowaniu książka o wartości 160 zł, której nie zamawiałam i książeczka,że jestem ich klientem i mam zapłacic do 16 września 80 zł! Chodzi o firme Readers Digest! po zorientowaniu się o co chodzi widze ze nie tylko mnie chcą wkręcić. Pamietam ze zagrałam w jakąś grę, i tak jak w kazdej loterii,podalam dane osobowe. ale nie bylo slowa o ksiazkach... jesli sa jakies platnosci to sie wycofuje. dopiero teraz w zasadach widzę,że to zobowiazuje do kupna ksiazki! nic nie bylo napisane, tylko ze darmowy e-book za to sie dostanie i biore udzial w losowaniu o samochod... nawet gdy ludzie wysylają pieniadze to oni probuja oszukac,zeby naciągać.. co mam robic?boje sie ze np przyjdzie windykator i co wtedy? nie chce sobie robic dlugow ani klopotow!

Do mojej babci przychodzily z 3 razy, ona nie placila bo rowniez nic nie zamawiala. Potem juz nic nie przychodzilo. Nie upominali sie o hajs. Gdyby sie upolinali to przeciez nie macie żadnej umowy podpisanej i po prostu oddasz to co przyszlo. ;)

Gość załamana!!!!
to jak??ma ktos pojecie??

Gość załamana!!!!
dzieki Carrie :*

Gość redares oszuści
zalamana musisz koniecznie przeczytac powyższy link

Gość redares oszuści
do mnie też ta firma wysłała jakieś kupony że jako jeden z nielicznych z województwa zostałem wytypowany do udziału w loteri o nagrody ......Na całe szczeście wszystko podarłem i wyrzuciłem do kosza.

Gość aha i achh
ze 3 lata temu klupiam nieopatrznie jedna ksiazkę. Od tamtej pory nie chcą się odczepic i mi mailują bez przerwy i namawiają na kakieś loterie, kiedys pocztą zwykła też mi wysyłali tony makulatury. jak już raz cie dorwą w swoje szpony to koniec. Jest to troche męczace, bo trzeba wwalac do kosza ich korespondencję, ale mozna sie przyzwyczaić po jakimś czasie . :D

Gość aha i achh
kupilam, cholera, za szybko klikam i byki robie takie

Gość redares oszuści
ja mam nadzieję ze więcej mi nic nie przyślą a dane osobowe mają chyba z kingolotto albo z innego serwisu internetowego

Gość skopije
przeczytaj co w umiwie o tej grze bylo bo tam pies jest pogrzebany. jesli kliknelas 'ok' bez czytania to nie wiesz na co sie zgodzilas. przeczytaj a jak nic nie bedzie to wal do rzecznika praw konsumentow

Gość redares oszuści
tyle oni makulatury przesłali że dnia by nie starczyło aby to wszystko przeczytać.W tych ważniejszych papierach nic nie pisało o zakupie książki.Dobrze że to wszystko podarłem.

Gość tutajnikt
wlasnie przeczytalam ten artykuł z interwencji. skurwysyny oszusci..

Gość mi tez tak przyszło
zadzwoniłam do nich i kazali mi odesłac Więc odesłałam, niestety musiałam to zrobic na swój koszt. Zadzwon do nich i powiedz, pewnie tez powiedzą bys odesłała, apotem odeślij. Więcej nic od nich nie odbieraj.

Gość barabarabab
gdybym ja miala taka sytuacje to zadzwonilabym i darla sie przez sluchawke zrob tak, opierdol ich, nie bedzie ci tu skurwysynstwo nerwow psuc!

Gość debilka1234567890
włóż do paczki g***o i podłóż sąsiadom pod drzwi

mi tez tak kiedyś przyszła książka. nie zamawiałam jej wiec sobie leżała. przychodziły upomnienia o kasę i to kilka razy i się wkurzyłam.... spakowałam książkę, napisałam krótki liścik (bardzo miły) i odesłałam .przynajmniej zapłaciłam 7 zł a nie 90 !! masakra co się ludziom w głowach robi, nie maja klientów to chcą ich zyskać bez ich świadomości... żal...