Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotje

nie ma szans na normalnego faceta...

Polecane posty

Gość gotje

...wszyscy powymierali...a ja tak chciałabym się zakochać

popatrz ja mam tak samo tylko na odwrót. Wszystkie normalne dziewczyny wysadziło w kosmos :(

Gość psssssssssssss
dobierzcie się :)

Są normalni faceci! Miałam szczęście na takiego trafić :-) Trzeba tylko wiedzieć, gdzie szukać.

Gość gotje
wątpię szczerze...żebym księcia z bajki szukała...no to pal licho a ja tylko normalnego chcę ,oddychaj i pozwól oddychać...

Normalny facet tyle znaczy że taki jak ty sobie zamaniłaś. Niestety to działa także w drugą stronę.

Gość gotje
normalny to normalny ,nie kosmita ,nie debil,samodzielnie myślący...

Gość energiczna 30
A ja lubie nienormalnych :P

Gość gotje
jak ja zazdroszczę tym Paniom ,które miały szczęście takiego spotkać...

Gość gotje
tak..tez lubię ale idąc na piwo...ale proza życia wyklucza nienormalność z funkcjonowania

A ja myślałam że już takiego nie spotkam a spotkalam właśnie normalnego fajnego faceta.....oby tylko dalej wszystko było dobrze:)

chyba troche przesadzasz mówiąc , że normalni powymierali.. Normalni faceci są, tylko Ty na nich nie zwracasz uwagi, bo wydają CI sie byc zwykłymi burakami, ktorzy nic w zyciu nie osiagna, a pozory mylą

Gość gotje
ja tak myślę za każdym razem...chwali się taki jaki on normalny a potem...tragedia... zazdroszczę szczerze i gratuluję

Gość gotje
niestety nie...jestem już w takim wieku ,że potrafię rozróżnić cóż..widać mam szalonego pecha..

w jakim jesteś 'tym wieku' jeśli można spytac?:) Wierzę i przyznaję że jest teraz mało fajnych i normalych ogólnie ludzi, nie dotyczy to tylko facetów, cóż - taki świat.

Gość jine22
aggie, a gdzie spotkalas tego normalnego faceta?:)

w przypadkowym miejscu, w przypadkowym mieście za granicą:) nie ma reguły gdzie można spotkać normalnych a gdzie nienormalnych bo WSZĘDZIE są tacy i tacy.....na razie jest dobrze między nami, a co będzie później to czas pokaże, mam nadzieję że na plus:)

Sęk w tym że to ty wytyczasz granicę normalności, więc doprawdy trudno chyba taką osobę zadowolić. Czy te wszystkie dziewczęta nieustannie tu utyskujące na marność rodzaju męskiego kiedykolwiek zastanowiły się nad sobą? Dlaczego w świecie wypełnionym ludźmi trafiają na "nienormalnych", nie w swoim guście? Dlaczego to nie ci "normalni" do nich nie lgną? A może... piękny, inteligentny, lojalny, wesoły i spełniający wszelkie zachcianki (och i jeszcze pachnący, bogaty, obdarzony przez naturę etc.) - czyżby to była ta tajemnicza normalność. Ha w tym przypadku się zgodzę i życzę powodzenia w poszukiwaniach... na kartach powieści dla zblazowanych gospodyń domowych ;) Marzenia to piękna rzecz ale ni jak się mają do tak nikczemnej rzeczywistości jak nasz pospolity rodzaj męski ;D

Gość pozwolę sobie na ironiczny
komentarz wszyscy normalni/porządni/czuli/itp. faceci już dawno mają Kochanków

Gość gotje
lat 35..wiec trochę przeżyłam.. dla mnie normalny to taki ,który choć raz dziennie zadzwoni i spyta się jak mija dzień,taki który wypije ze mną rano kawę a wieczorem wtuli w ramiona ,taki,na widok którego sam buzia będzie mi się śmiała,taki na którego będę chciała czekać w oknie ...kumpel,przyjaciel,kochanek,o którym powiem,że wolę się z nim kłócić niż z innym kochać ale widać to za dużo

Gość pepe pan dziobaak
ja jestem taki ale jestem zajety chociaz zona poszla na spacer z dziecmi a mi sie chce walic i co robic?

Gość gotje
musisz poradzić sobie sam...zajętego się nie tyka

Gość gotje
pozostaje kupić sobie kota...

Gość pssssss
gotje a już myślałem ze za dużo bajek się naoglądałaś ale jednak nie one zostały Ci w pamięci a tak na marginesie to Ty całkiem normalnego szukasz ale przyciągasz innych niz Ci sie marzą ..

Gość jine22
dla mnie normalny facet to taki, ktory naprawde wykazuje zainteresowanie moja osoba, tym co mowie, a nie odbebnia ustawowe 3 randki gdzie udaje zajebistego intelektualistemm a potem juz tylko czeka na rozlozenie nog, bo przeciez biedaczek tyle sie nagadal podczas tych 3 spotkan, ze czas przejsc do konkretow:O Kiedy spotykam sie z takim kims to automatycznie przechodzi mi zainteresowanie jego osoba:O

Gość jine22
*intelektualiste oczywiscie

Gość gotje
jine22- to fakt..tyle się takich cudów namnożyło,że niedobrze się robi od samego patrzenia

Gość Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Normalnych facetów już nie ma , zostały tylko krasnale ogrodowe ;)