Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotje

nie ma szans na normalnego faceta...

Polecane posty

"a z tym sie zgadzam tyle, ze Wy, faceci - tak samo..." no nie... to facet ma być tym niedostępnym, być daleko itp... u kobiety nie są to cechy najbardziej pożądane...

Gość energiczna 30
Nie niedostepnym i dalekim, a radzacym sobie w wiekszosci sytuacji :P to roznica :P

Gość gotje
czy to ważne kto kogo gonić ma? ważne by dogoniwszy się razem biec chcieli dalej

Gość Tom25
Ja mam 25 lat juz :D a kobieta nigdy nie jest stara :D

Gość gotje
Tom...no widzisz a ja 35... mówię ..pech kocha mnie nad życie

Gość energiczna 30
Bo sobie zanotowalas w glowce, ze nie mozesz miec mlodszego faceta? Ciekawe, faceci jakos takich problemow nie maja :D

Gość Tom25
Od razu desperacji :D nic z tych rzeczy :)

"Nie niedostepnym i dalekim, a radzacym sobie w wiekszosci sytuacji to roznica" pisałem o facecie - obiekcie pragnień... a nie o platonicznym koledze, któremu można pozawracać dupę obarczając rozwiązaniem każdego problemu i odwdzięczyć się za to wypitą raz na rok kawą :D tak na marginesie, zawsze mnie rozwalali tacy chłopcy od czarnej roboty :D moje byłe miały do takich wyjątkowe szczęście :D kolesie potrafili od roku robić jej wszystko w domu i nadal liczyć, że sobie poruchają :D:D

"Ja mam 25 lat juz a kobieta nigdy nie jest stara " nie bierz wszystkiego co Ci się nawinie... kobiety wyczuwają desperację na milę... dla autorki znajdzie się na pewno jakiś uroczy 50 latek :P

Gość gotje
energiczna..nie nie zanotowałam ,miałam związek z młodszym...ale widać nie tym:)

"pisałem o facecie - obiekcie pragnień... a nie o platonicznym koledze, któremu można pozawracać d**ę obarczając rozwiązaniem każdego problemu " Skąd ja to znam. Ale już nigdy więcej :D

Gość gotje
facet a kolega to dwie odrębne rzeczy ,ale łączy ich jedno..nie wolno wykorzystywać to nieuczciwe

Gość Marlenko,jeżeli wyliżę stopy
Ja taki jestem,na poważnie,ale mam jedno dziwactwo,marzę o lizaniu kobiecych stóp.

"Skąd ja to znam. Ale już nigdy więcej" i słusznie... nigdy nie miałem zamiaru połowy soboty spędzać na jakimś wieszaniu szafek, czy siedzeniu pod zlewozmywakiem... ale zazwyczaj był miły pan Sławek (naprawdę miły, tylko frajer) który za 2 uśmiechy zapieprzał jak idiota :P

Gość Tom25
nie bierz wszystkiego co Ci się nawinie... A kto powiedzial ze biore? Kobieta, jak dla mnie to musi mnie zainteresowac swoja osoba :)

"Ja taki jestem,na poważnie,ale mam jedno dziwactwo,marzę o lizaniu kobiecych stóp." ale wszystkich? to ohydne i obleśne... co innego jak laska ma ładne, sexowne stopy - ale tak to ma może ze 20% kobiet, albo i mniej

Gość gotje
właśnie..bez zainteresowania nie ma przyjemności obcowania,wkrada się mechanika

Gość energiczna 30
Ja Was naprawde nie rozumiem. Serio. Moj ex mnie zdradzil, ale nigdy nie sadzilam, ze wszyscy faceci to swinie i zdradzaja. Siedzicie i uzalacie sie nad soba, zamiast poznawac ludzi i dawac im szanse... niekoniecznie na zwiazek, ale na mila znajomosc :) tak, jak ktos, kto wydaje sie nam idealny potrafi zaskoczyc "druga natura" przykladowo lenia, smierdziela czy zdrajcy, tak tez moze okazac sie, ze ktos nie potrafi Wam sie "sprzedac", bo jest niesmialy czy ma jakies problemy, a tak naprawde to fajny czlowiek :)

"A kto powiedzial ze biore? Kobieta, jak dla mnie to musi mnie zainteresowac swoja osoba " bo takie farmazony, typu "nie ma starych kobiet" albo "wszystkie kobiety są piękne" gadają zazwyczaj leszcze, którzy myślą, że zostaną dzięki temu uznani za fajnych...

Gość energiczna 30
"nigdy nie miałem zamiaru połowy soboty spędzać na jakimś wieszaniu szafek, czy siedzeniu pod zlewozmywakiem... ale zazwyczaj był miły pan Sławek (naprawdę miły, tylko frajer) który za 2 uśmiechy zapieprzał jak idiota" Hm, wbrew pozorom niektore daja sie na to zlapac :D a serio, to chyba tylko zle swiadczy o Twojej kobiecie...

"tak, jak ktos, kto wydaje sie nam idealny potrafi zaskoczyc "druga natura" przykladowo lenia, smierdziela czy zdrajcy, tak tez moze okazac sie, ze ktos nie potrafi Wam sie "sprzedac", bo jest niesmialy czy ma jakies problemy, a tak naprawde to fajny czlowiek " mogłabyś sprecyzować naturę śmierdziela? :P Lubię to słowo i ciekaw jestem jak Ty się do niego odnosisz? :)

"nigdy nie miałem zamiaru połowy soboty spędzać na jakimś wieszaniu szafek, czy siedzeniu pod zlewozmywakiem..." Nie mówiąc o byciu tymczasowym kołem ratunkowym dla panny gdy jej najdroższy daleko. " jak dla mnie to musi mnie zainteresowac swoja osoba " Tłumaczenie: ładna ma być i nie może ciągle na zakupy latać.

Gość gotje
ja mam ładne stopy...nawet bardzo ładne...są wizytówką tego czym się zajmuję

Gość energiczna 30
Smierdziel, to bohater wielu kafateryjnych topicow pt. "moj maz zmienil sie po slubie i nie dba o higiene" :P

"Hm, wbrew pozorom niektore daja sie na to zlapac a serio, to chyba tylko zle swiadczy o Twojej kobiecie... " o jakichś byłych swoich piszę... gdyby do żony przychodził Pan Sławek naprawiać, to by balkonem wyszedł :P ogólnie chodziło mi o to, że niektórzy są strasznymi frajerami... myślą, że nadskakując kobiecie zyskują jej przychylność... oczywiście jakiś tam odsetek się na to złapie, ale niewielki raczej

"Siedzicie i uzalacie sie nad soba" To nie ja załozyłem temat i rozdarłem pysk, że mi smutno bo tak samotnie. "zamiast poznawac ludzi i dawac im szanse" Wolnych wakatów u mnie pod tym wzgledem - brak.

Gość Tom25
ja mam ładne stopy...nawet bardzo ładne...są wizytówką tego czym się zajmuję Konkurs :D czym sie zajmuje gotje :P