Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotje

nie ma szans na normalnego faceta...

Polecane posty

"nie ma szans na normalnego faceta... " Nie miałyście takich dylematów wcześniej rozkładając nogi dla skurwysynów. To teraz morda w kubeł.

Gość darker dobrze gada wódki mu

Gość gotje
może i dobrze...tylko czemu zaraz morda?? najczęściej dlatego ,że taki jak Ty udawał normalnego

Gość energiczna 30
gotje " proza życia wyklucza nienormalność z funkcjonowania " Nie lubie prozy zycia :) gotje " dla mnie normalny to taki ,który choć raz dziennie zadzwoni i spyta się jak mija dzień,taki który wypije ze mną rano kawę a wieczorem wtuli w ramiona ,taki,na widok którego sam buzia będzie mi się śmiała,taki na którego będę chciała czekać w oknie ...kumpel,przyjaciel,kochanek,o którym powiem,że wolę się z nim kłócić niż z innym kochać " Wiec... moj "nienormalny" jest dla Ciebie normalny.

Gość 60 lat mam
i też nie spotkałam

Gość Tom25
" dla mnie normalny to taki ,który choć raz dziennie zadzwoni i spyta się jak mija dzień,taki który wypije ze mną rano kawę a wieczorem wtuli w ramiona ,taki,na widok którego sam buzia będzie mi się śmiała,taki na którego będę chciała czekać w oknie ...kumpel,przyjaciel,kochanek,o którym powiem,że wolę się z nim kłócić niż z innym kochać " I zrozum czlowieku kobiete... Wszystkie wlasnie chca takiego normalnego, a pozniej uciekaja do innego, albo twierdza ze taki normalny jest dla nich za dobry... Slyszalem to pare razy, smutne troche...

Gość gotje
energiczna..więc pozostaje mi pogratulować,taki nienormalny żeby był normalny to wprost cud ...

Gość gotje
Tom..jeszcze takiego nie spotkałam ,ale jak spotkam to na pewno nie ucieknę:)bo i po co wtedy..

Gość energiczna 30
Troche trudno w to uwierzyc, mam wielu naprawde fajnych kolegow :) tylko jak ich z Toba wyswatac? :P

Gość gotje
znajdź jakiś sposób,jeden z nich będzie zadowolony,nie jestem taka ostatnia:)

Gość Tom25
No wlasnie to ja sie pytam po co? Jest zle? Nudno? Czlowiek sie stara, nie pije, nie pali nie napier.. caly dzien przed kompem, studiuje, pracuje, szanuje i na kazdym kroku wywyzsza swoja partnerke a te 2 gora 3 lata i odchodza... Wrazen im brakuje czy jak?

Gość energiczna 30
No wlasnie kurde, staram sie ich wyswatac, a tu dupa :D jak cichcem planuje ktoregos spiknac z jakas kolezanka, to jak na zlosc w ostatniej chwili ktoremus nie pasuje :P

Gość energiczna 30
Tom, startuj do gotje :P

Gość gotje
tego to ja już nie wiem...ja tam nie uciekam,jeżeli mam w domu to co lubię to po co zmieniać?

Gość Tom25
hmmm pomyslimy :P

Często tu czytam, że ci "źli" udają tych "dobrych" i jak się panna w takim zakocha (bo tak dobrze udawał) to już za późno. Tylko, że ja i myślę, że mogę mówic tu równierz w imieniu innych; nie widziałem aby ci "dobrzy" mieli jakieś szalone powodzenie do tego stopnia aby ci "źli" ich naśladowali. Ci dobrzy zwykle spędzaja wieczory przed komputerem lub z książką bo panna wolała innego. Wy po prostu reagujecie gdy się was traktuje jak ścierwo. Gdy facet jest dla was dobry to tylko żądacie dla siebie więcej i więcej. Więcej wyświadczanych przysług, większych ulg w traktowaniu, obowiązkach etc. kalkulujecie sobie podświadomie jak bardzo można gościa docisnąć. Cały czas jest: ja, ja, ja, mnie, mnie, mnie, moje, moje, moje. A tymczasem pojawia się cwaniak, pokazuje wam gdzie wasze miejsce, z wielkiej łaski coś tam od siebie zrobi (jak przypomnicie) i do tego nie za darmo i wasz szacunek ma.

"I zrozum czlowieku kobiete... Wszystkie wlasnie chca takiego normalnego, a pozniej uciekaja do innego, albo twierdza ze taki normalny jest dla nich za dobry... Slyszalem to pare razy, smutne troche..." dla kobiet - wielu, bardzo wielu musi się w życiu coś dziać... jeśli jest za dobrze nudzą się, zaczynają szukać, kombinować, po prostu starać się coś spieprzyć... twierdzenie, że kobiety lubią skurwieli, jest zbytnim uproszczeniem (choć sporo faktycznie lubi) ale na pewno nie lubią zbyt dobrych, zbyt miłych facetów... one nie klasyfikują mężczyzn jako złych i dobrych, ale jako interesujących i nudnych... taki pan jak z opisu autorki, byłby spoko na jakieś pół roku... żeby odpocząć, wyciszyć się... przed kolejnym niespokojnym...

Gość energiczna 30
Darker, nie gadaj bzdur :)

Gość Tom25
Nie obrazcie sie dziewczyny, ale jak widze kobiete ktora szuka normalnego faceta, to podswiadomie juz czuje powoli ze i tak za 2 lata znow bede sam pomimo tego jaki bym nie byl...

"Darker, nie gadaj bzdur " to nie są bzdury, tylko raczej delikatne przejaskrawienie... ktoś kiedyś powiedział, że kobiety najbardziej pragną mężczyzn, którzy ich (kobiet) tak naprawdę nie potrzebują... to bardzo mądre słowa

Gość energiczna 30
Ja klasyfikuje i ja dobrych i zlych i na inteligentnych i ciekawych oraz nudnych :P

Gość gotje
ja należę do długodystansowców...można szukać szaleństwa z własnym facetem,

Bzdury to wy wypisujecie, powtarzacie jak mantrę, potem nawalicie tego gówna waszym synom do głów za młodu i już taki gość ma pod górkę (pionową).

Gość antyfanka kosmiczne
To tak jak bys chciala teraz sobie parowke kupic w ktorej bedzie mieso... "patrz komiczne" po prostu musisz sobie taka zrobic innego wyjscia nie ma :)

Gość energiczna 30
"ktoś kiedyś powiedział, że kobiety najbardziej pragną mężczyzn, którzy ich (kobiet) tak naprawdę nie potrzebują... to bardzo mądre słowa" a z tym sie zgadzam :P tyle, ze Wy, faceci - tak samo... po prostu idealnym partnerem jest osoba posiadajaca swoj wlasny wewnetrzny swiat, uksztaltowane poglady i nie ulegly charakter :) osoba, dla ktorej Partner jest Partnerem, a nie wieszakiem dla bluszczu :P

"ja należę do długodystansowców...można szukać szaleństwa z własnym facetem" tak w teorii owszem... praktycznie zawsze łatwiej poszukać go z innym, nowym... obserwuję takie zjawiska wokoło...

Gość karmeneczek89
mysle ze są tylko niewiele ja mialam to szczescie ;]

Heh. Ja też jestem długodystansowcem :P To zależy w jakim wieku tego faceta szukasz , bo im starszego tym trudniej. Wiadomo żona, dzieci.. a Ci co są wolni to odrzutki , których nikt nie chce

"Ja klasyfikuje i ja dobrych i zlych i na inteligentnych i ciekawych oraz nudnych " Zły do wyra, dobry od załatwiania róznych przysług za słodką minkę, ciekawy do pocieszania kiedy zły nie dzwoni a do inteligenta dzwoni jak hasła w krzyżówce nie zna

Gość gotje
Tom to młody facet a ja już stara baba jestem