Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotje

nie ma szans na normalnego faceta...

Polecane posty

Gość Tom25
Nie wiem czy cos w tym zlego. Poprostu taka mam zasade, takie jest moje zdanie. Jesli komus to pasuje, to prosze bardzo, ale jesli chodzi o mnie to wolalbym z panna najpierw sie pospotykac by moc sie czegos o niej dowiedziec i wtedy mozna zaczac myslec o kochaniu sie.

Gość Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja nie mam szans na normalną kobietę i co wy na to > A oto dlaczego nie mam szans: W tym roku skończyłem 28 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny , nie byłem w żadnym związku , nie całowałem się. A dlaczego ? Odpowiedź jest prosta. Jestem nieśmiały , nie umiem rozmawiać z kobietami. Nie potrafię zagadać , bo nie wiem co miałbym mówić. Moim ogromnym kompleksem jest to , że jestem chudy - ważę około 65 kg przy wzroście 176 cm. Nie mam szerokich ramion , bicepsów itd. Przez mój wygląd myślę , że kobiety patrzą na mnie jak na jakiegoś obcego , z pogardą albo politowaniem. Nie lubię tej swojej chudości. Staram się z nią walczyć , ale idzie to bardzo mozolnie. Jestem też totalnie nietowarzyski , nudzą mnie durne rozmowy o jakiś pierdołach , plotki i w ogóle takie paplanie o niczym. Nie ufam ludziom , jestem samotnikiem. A jeśli chodzi o bardziej materialne sprawy to też porażka na całej linii. Dopiero kończę studia , mieszkam z rodzicami itd. Nie będę wymieniał dalej i pogrążał się. Nawet jeśli jakimś cudem udało by mi się nawiązać jakiś kontakt z dziewczyną to obawiam się , że nic tego nie będzie. Boję się , że mój brak obycia z kobietami , brak doświadczenia mnie pogrąży. No bo przecież jak to facet 28 lat , a nigdy nie miał dziewczyny , nie całował się ? To musi być jakiś wyrzutek , brzydal aspołeczny itd. Wiem , że kobiety myślą o takich facetach mniej więcej tak: "To jakaś ciapa , która nawet nie umie sobie znaleźć dziewczyny". Nie wyobrażam sobie jakbym miał pierwszy raz całować się z dziewczyną w tym wieku. Strach przed kompromitacją jest ogromny.A o seksie to nawet nie wspomnę. Nie pomogą tu nawet żadne poradniki. I co wy na to , ktoś mnie przebije ????????

Gość do gotje
mi jakoś odrazu do wyra nie wskakiwały (no może potem) i jakbyś je zobaczyła niczym się nie różnią w zachowaniu czy wyglądzie od przeciętnej kobity :)

Gość gotje
cóz ale kiedy w końcu spotkasz tą jedyną będziesz wiedział co i jak robić:)

Gość Tom25
Co do wypowiedzi wyzej o 176 wzrostu i 65 wagi. Przypomnialo mi sie jak mi kiedys byla powiedziala, kiedy przymierzalem bluze ktora mi kupila, mianowicie "jaki ty jestes wielki" to byl najlepszy komplement :)

Gość gotje
do gotie-skoro przeciętne to współczuć?powyżej nic się nie trafiło?

"Dla mnie jak laska idzie z facetem do wyra na jedna noc, jest ogolnie, zeby nie wylgarnie, nieszanujaca sie kobieta..." Ale jak by z tobą poszła do wyra to by było już fajnie. Teraz walniesz tekst, że nie, nie. Że najpierw to tak z 20 randek i dopiero się za ręce weźmiecie a seks po slubie i po ciemku. W piżamie.. Zabawny jesteś człowieku. Będziesz decydował kto porządny a kto nie.

Gość rudy777777
Ja jestem nienormalny... Która chętna na randkę ? :)

Gość taka jedna Monika
JA TEZ chcialabym spotkac normalnego faceta:(

Gość Tom25
darker, oceniam ludzi dla siebie, w moim przekonaniu. nie pojde z laska po dyskotece do wyra. Co do sex-u to moze byc po 10 randkach, bez pizamy i w ciagu dnia, nie wstydze sie wlasnego ciala, jesli kobieta tez nie, to tymbardziej jestem za, bo widac, ze akceptuje siebie i nie ukrywa sie w ciemnosciach.

Gość rudy777777
... noto ja, normalnie nienrmalny :)

Gość gotje
cóż taka jedna Moniko ..czeka nas kółko różańcowe:)

Gość do gotje
hmmm trochę się nie zrozumieliśmy, podajemy tu teorię "od razu do wyra wskakiwać" szczerze to nie znam takich kobiet... ale te z którymi się spotykałem, to prędzej czy później i tak lądowaliśmy u mnie ;) A bo widzisz, ja przede wszystkim lubię ten etap "gonienia za króliczkiem" potem mi już przechodzi.

Gość rudy777777
Kólko ? To może takie... mam chusteczkę chaftowaną ...

Gość mały odkrywca
śmiejecie się z kółek różancowych a na takich religijnych spędach typu rekolekcje albo pielgrzymkach niezłe romanse odchodzą;)

"W tym roku skończyłem 28 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny , nie byłem w żadnym związku , nie całowałem się." Ja mam 26. I to samo co wyżej. "Jestem nieśmiały , nie umiem rozmawiać z kobietami. Nie potrafię zagadać , bo nie wiem co miałbym mówić" Ja nie zagaduje bo ... nie mam po co własciwie. "Moim ogromnym kompleksem jest to , że jestem chudy - ważę około 65 kg przy wzroście 176 cm" Żryj wiecej. "Nie mam szerokich ramion , bicepsów itd." No tak, bo z tym się trzeba urodzić... o ćwiczeniach kolega słyszał? "Jestem też totalnie nietowarzyski , nudzą mnie durne rozmowy o jakiś pierdołach , plotki i w ogóle takie paplanie o niczym. Nie ufam ludziom , jestem samotnikiem." Mam tak samo. "Boję się , że mój brak obycia z kobietami , brak doświadczenia mnie pogrąży. No bo przecież jak to facet 28 lat , a nigdy nie miał dziewczyny , nie całował się ? To musi być jakiś wyrzutek , brzydal aspołeczny itd. Dalej tak samo :D "Wiem , że kobiety myślą o takich facetach mniej więcej tak: "To jakaś ciapa , która nawet nie umie sobie znaleźć dziewczyny"." Wierz mi, chciałbyś aby tak myślały.

Gość Chciałbym lizać stopy pięknej
nie zdarzyło mi się przenieść znajomości z neta do kawiarni albo... a właśnie raz wycofał sie facet, byliśmy umówieni na spacer ale własnie zabrakło mu odwagi w rezultacie, później gdy znów napierał nie dałam mu szansy, wogóle urwałam kontakt. Jakbys mnie zachwycił możliwe że bym sie z umówiła, ale na to sie składa też wiele innych czynników, na pewno niebywała cierpliwość. No to spróbuję cię zachwycić, a czemu mu zabrakło odwagi,

Odwrotnie też. Nie ma ani jednej kobiety nadającej się do życia. Wszystkie, które jeszcze jako tako się nadawały są zajęte.

Gość gotje
do gotie- nie przejmuj się jeszcze troszkę i będziesz długo musiał gonić tego króliczka,na łowy wychodzą coraz młodsi i coraz bogatsi....korzystaj póki możesz

Gość rudy777777
Może i coraz młodsi, może i coraz bogatsi, ale napewno nie tak uzdolnieni :D

Gość gotje
ale mnie nikt nie zdradził ani nie zostawił...jestem sama od wielu miesięcy,i wcale nie szukam nie wiadomo kogo...ot taki zwykły ,normalny facet w którym mogłabym się zakochać bez pamięci

Gość rudy777777
...zakochać bez pamięci... takie proste slowa :)

Gość Tom25
tez bym sie chcial tak zakochac...

ot taki zwykły ,normalny facet w którym mogłabym się zakochać bez pamięci kolejna z wymaganiami :o

Gość do gotje
ojjj z tym bogactwem to nie przesadzaj :) Przecież to jest Polska. I widzisz, może Ty zwracasz uwagę na kasę na początku znajomości. Inne kobiety tak nie dokońca, choć łatwo odbijam takie piłeczki :)

Gość gotje
Rudy777...teraz czasy się zmieniają z minuty na minute..zanim wyjdą z gimnazjum wiedzą więcej niż ich rodzice

Gość Chciałbym lizać stopy pięknej
nie zdarzyło mi się przenieść znajomości z neta do kawiarni albo... a właśnie raz wycofał sie facet, byliśmy umówieni na spacer ale własnie zabrakło mu odwagi w rezultacie, później gdy znów napierał nie dałam mu szansy, wogóle urwałam kontakt. Jakbys mnie zachwycił możliwe że bym sie z umówiła, ale na to sie składa też wiele innych czynników, na pewno niebywała cierpliwość. No to spróbuję cię zachwycić, a czemu mu zabrakło odwagi, więc jak chcesz to napisz,żebym mógł cię zacząć zachwycać

Gość taka jedna Monika
bedziemy starymi pannami?????:-O :-O NIE CHCE!!!!!Ja chce miec męza,dzieci,dom.....:(:(:(