Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzesiona

ojciec mnie bije

Polecane posty

Gość roztrzesiona

pomocy ojciec mnie bije z byle powodu jak matki nie ma jak nikogo nie ma on sie na mnie wyżywa mam juz tego dosyc całe zycie tak mam mam tego doysc jestem roztrzesiona nie moge sie uspokoic nie wiem jak to napisac wam ja nie mam ojca nie wiem co robic chce uciec chce zeby on umarł

Gość to ja - twój ojciec....
uspokój się bo jak Ci przypier...lę to zobaczysz !!!

Gość roztrzesiona
fakt nie udałam mu sie. kurwisko ze mnie i ciągutka

Gość tutajnikt
tu nikt ci nie pomoze. sprobuj powiedziec mamie albo zadzwon pod jakas infolinie-moze tam cos ci doradzą. albo znajdz sobie chlopaka i wyprowadz sie do niego albo moze chociaz on by twojego starego skurwiela postraszył.

Gość spokojnie...:/
nie bierz powyższej wypowiedz do siebie. rozmawiałaś z mamą????

Gość roztrzesiona
ktos sie podszywa pode mnie , ludzie...nie zycze wam źle przysięgam ale zastanówcie sie co mówicie ;((

chodziło mi o wypawiedź pierwszą. z tą drugą się zgadzam

Gość roztrzesiona
nie chce mamie o tym mówic bo w dziecinstwie pamietam nad nią sie znedzał pamietam jak byłam mała ona mnie kiedys przytuliła i powiedziała ze chce mi pomóc w zyciu zebym nie popełniła takiego smaego błedu czyli wybór faceta nie mówie jej bo nie chce jej martwic

co masz na myśli???

to wyprowadź się. ile masz tak w ogóle lat?

Gość i ma racje

Gość roztrzesiona
jestem domowym darmozjadem, nie pracuje , nie mam narzeczonego , ojciec mnie uwaza za mebel , który trzeba czasem przestawic. a najchetniej wyrzucic

ile masz lat., powiedz ojcu ze jak urosniesz to sie karty odwroca, ty jemu nalejesz, spyatjs ie czy sie tego nie boji??

albo idź na policję... tylko ich uprzedź że twój ojciec jest nie bespieczny i by poważnie pomyśleli nad tą sprawą. że nie chcesz by go tylko upomnieli bo to zazwyczaj też źle się kończy...

wypowiedź "a to ciekawe' jest pomysłowa:) ale czy napewno w tej chwili rozsądna?

Gość tutajnikt
na policje? gdzie Ty mieszkasz bo chyba nie w polsce! pogrożą mu palcem i zajarają z nim szluga a pozniej dostaniesz wpierdo od tatusia l ze na niego doniosłas. trzeba inaczej...

Gość roztrzesiona
no ale jak trzeba? niedługo skoncze 18 lat bo a marcu nie moge mu nic powiedziec bo ja nawet nie umiem z nim rozmawiac nigdy ;(((

Gość roztrzesiona
:(

musisz powiedziec o tym mamie. Nie powinas tego kryć. W ten sposob pomagasz swojemu ojcu a nie sobie. Zacierasz tylko slady i pozwalasz mu sie dalej tak traktowac. Nastepnym razem jak bedzie chcial na ciebie podniesc reke to postrasz ze pojdziesz na obdukcje i na policje. A potem powiedz mamie i rzezywiscie zadzwon na jakas infolinie zaufania. Oni wiedza co robic a Ty anonimowo bedziesz mogla opowiedziec o swoim problemie

Gość roztrzesiona
nie, nic takiego nie pisałam nigdy wczesniej, mama nic nie poradzi ona nic nie powie jego tez sie chyba boi a co ja moge? ja tu w tym domu tylko od brudnej roboty, jest mi ciezko , mam trzech braci starszych ale dwóch wyjezdza na całe dwa tygodnie pracowac i przyjezdzają tylko na 3 dni a te 3 dni sa piekne bo jestem z nimi i czuje sie bezpieczna a jeden najstarszy ma swoją rodzine juz ale odwiedza nas on sie nic nie odzywa jemu tez nic nie mówie wstydze sie

musisz przelamac ten wstyd. To nie ty powinnas sie wstydzic tylko on! Jezeli bedziesz dalej to utrzymywac w tajemnicy to ten koszmar nigdy sie nie skonczy

Gość roztrzesiona
ale ja mam wrażenie że on ma powody ze mnie bije ale jakie ???? jejjj juz nie wiem co o tym myslec ;( jest mi ciezko jest mi źle przysiegam

Gość Anna z Wrocławia
A stary też lał braci ? Bo jeśli tak, to powinni Cię zrozumieć. Dziewczyno, na co Ty czekasz ?? Powiedz braciom i to jak najszybciej. Moze mu wpierdolą, że już nigdy nie podniesie na nikogo ręki, albo wyprowadzisz się z ich pomocą. Tak to być nie może !!

Gość Anna z Wrocławia
Weź przestań !! O jakich powodach Ty piszesz ??? Nie wolno nikogo bić!!

Gość roztrzesiona
też... ale to dawno temu było bo teraz to ich sie boi

Gość mnie też bił
odkąd stałam się nastolatką, tak od 13 r.ż. mniej więcej zaczął mnie tłuc ale ja błam z niepełnej rodziny,nie miałam matki tlko macochę,jak jest u ciebie? -proponuję policję na gnoja bo tu nie ma innego wyjścia

Gość Anna z Wrocławia
Jak się ich boi, to im powiedz. Na co czekasz ?? Aż Cię zatłucze ?? Dziewczyno !!!!!!!!!!!!!

Gość roztrzesiona
u mnie jest normalnie tylko on jest nienormalny zacofany głupi dziwny zawsze sie za niego musimy wstydzic zawsze mama o wszystkim myslała i o nas dbała..... glowa mnie strasznie boli od płaczu . mnie tu by juz dawno nie było ale szkoda mi tu mamy zostawiac samej z nim :(

Gość jak nie ściemniasz
to mogę podesłać ci pare karków z Pruszkowa chłopaki chętnie zajmą się twoim tatusiem dla zabawy;)