Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mc$

co sądzicie o dziewczynach które nie mają zainteresowań

Polecane posty

Gość mc$

tylko imprezują lub czasem idą do kina

Gość czekam aż powiesz mi wprost
nie oceniaj a nie będziesz oceniany:P

Gość mc$
ale to troche dziwne nie miec zainteresowań chyba ze sie myle i teraz większosc dziewczyn taka jest

Gość energiczna 30
ze sa nudne jak bamboszki :P

Gość czekam aż powiesz mi wprost
odkąd pamiętam tylko nieliczni ludzie mieli zainteresowania, hobby, pasje... nie licząc muzyki i kina:P także mnie to nie dziwi nie oceniam też ludzi pod tym względem

Gość mc$
moze sie jeszcze ktos wypowie

jakieś tam zainteresowania ma każdy! może interesują ją marki błyszczyków,trwałość tipsów ,czy kolor lakieru na samochodzie jej faceta ale...liczą się zainteresowania:D:D

Gość mc$
byc moze ale obecnie dziewczyny mają mniej zainteresowań niz faceci czemu tak jest

Gość Lilly Evangeline* from NL
za to faceci interesują się kolorem błyszczyka laski swojego najlepszego kumpla oraz jej rozmiarem tzytzków, pojemnością silnika każdego napotkanego auta pod warunkiem, że ma minimum 2,5 litra, ilością piw w lodówce i celnością strzelanych bramek podczas meczu:D

Gość centuri_on
że są puste jak bębny

Gość podstępna kuciapa
Mam je w pupie, ja się z takimi nie zadaje;)

wiecie jakie to przykre nie mieć pasji? :o robię mnóstwo rzeczy, ale raczej z przymusu niż przekonania :) no bo książki i muzyka podobno się nie liczą...

Gość centuri_on
za to faceci interesują się kolorem błyszczyka laski swojego najlepszego kumpla oraz jej rozmiarem tzytzków, pojemnością silnika każdego napotkanego auta pod warunkiem, że ma minimum 2,5 litra, ilością piw w lodówce i celnością strzelanych bramek podczas meczu marnych znasz facetów :D

przerabiałam już tyle rzeczy :o akwarystykę, fascynację Japonią, zamki i ich legendy :o, rower, gitarę, zdrowe odżywianie, taniec :D ogrody skalne, hodowlę storczyków :) wszystko po jakimś czasie rzucam w kąt :o JESTEM NUDZIARĄ

Gość centuri_on
każda kobieta posiada pasję posiadania faceta :classic_cool:

fakt,, generalizowałam:) znam jednego z ciekawymi odbiegającymi od standartów zainteresowaniami;)

NB - właśnie przeciwnie, nie jesteś nudziarą:)

Gość centuri_on
przerabiałam już tyle rzeczy akwarystykę, fascynację Japonią, zamki i ich legendy , rower, gitarę, zdrowe odżywianie, taniec ogrody skalne, hodowlę storczyków wszystko po jakimś czasie rzucam w kąt JESTEM NUDZIARĄ jesteś chwiejna emocjonalnie :)

Looos Ty seksisto wredny :D znaczy faceci nie miewają uczuć i emocji... napisz jeszcze, że pasją kobiety powinno być dbanie o męża, dzieci i dom to dostaniesz bana (modki są kobietami) ;)

Gość centuri_on
Dlatego trzeba kobiecie emocje dostraczać i byc męskim, to wtedy bedzie udany zwiazek. raz te dobre raz te złe bo liczy się ich zmiana :)

Gość właśnie piję kawę
na mam właśnie na odwrót ....sama mam wiele pasji , jednak faceci których znam nie maja ich kompletnie :(

Gość centuri_on
na mam właśnie na odwrót ....sama mam wiele pasji , jednak faceci których znam nie maja ich kompletnie może lubisz typowo babskie sprawy to jak facet może się nimi interesować?

ależ ja się zgodzę, jestem bardzo rozchwiana emocjonalnie :o coś co dzisiaj mnie bawi jutro rzucę w kąt a pojutrze nawet nie będę pamiętać, że kiedyś mnie to zajmowało :o NAJGORSZY charakter...