Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka aaaaaaaa

Jak powedzieć chłopakowi żeby nie kupował mi drogich prezentów ?

Polecane posty

Gość dorka aaaaaaaa

Wiem ze wiekszość dziewczyn nie uważa pewnie tego za problem ale mi to przeszkadza. mój chłopak naprawde nie moze narzekać na brak kasy i okazuje mi to na każdym kroku jest to miłe ale kiedy np na urodziny dostaje się prezenty przekraczajce 1000zł a sama jestem w stanie wydać może na niego stówke i to na świeta typu gwiazdka to wydaje mi się to troszke żałosne. mówiłam mu już kiedyś ze nie liczy sie ile kasy daje sie za prezent a ile serca w danie sie go wkłada to raczej nie zrozumiał aluzji do zbyt drogich prezentów. nie planujemy jeszcze przyszłości i nie jestesmy zareczeni czy cos takiego nie chce miec pózniej w razie zerwania poczucia ze jestem mu coś winna i powinnam oddać kase za to czy za tamto;;/

Gość nołnik
Powiedz mu wprost, że czujesz się z tym niekomfortowo. Nie masz czego ukrywać:)

Gość dorka aaaaaaaa
takie to nie dociera bo dla niergo nie drogie to są te za 1000zł

Gość dorka aaaaaaaa
Ohydna jędza to co np dostałaś ostatnio? bo ja na urodziny wycieczke do tunezji;/ mieliśmy jechać nad morze a zamiast tego dotarliśmy na lotnisko dostałam bilet i poleciałam;/

Gość xxxxyyyyyzzzzz
ciesz sie dziewczyno i korzystaj serio w moim związku to ja kupowałam facetowi....-załosne a sama co dostawałam?-nic :( korzystaj, bo następny może ci się trafić skąpiec...

Gość xxxxyyyyyzzzzz
nigdy nie byłam materialistką, ale też nie czułam się kobietą w związku w kt to ja kupowałam.... również wycieczki-kuba, portugalia... ach....

,,Ohydna jędza to co np dostałaś ostatnio? bo ja na urodziny wycieczke do tunezji;/ mieliśmy jechać nad morze a zamiast tego dotarliśmy na lotnisko dostałam bilet i poleciałam;/'' Tunezja wyjdzie taniej niż polskie morze;)