Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginalna kobieta

Nie rozumiem ludzi, ktorzy kupuja PODRÓBKI!

Polecane posty

Gość oryginalna kobieta

Naprawde nie moge zrozumiec jak ktos kupuje podrobe znanego projektanta, np. torebke, buty czy jakis kosmetyk. Nie lepiej zainwestowac w duzo tanszy oryginal? Po co sie osmieszac? Czy tacy ludzie chca podniesc swoja wartosc?

Gość łups
chodzi Ci o panienki z torebkami z Djora? :D

Gość wujek zakaz

Gość oczko300
a moze chodzi o panienki z torebkami szanel ??

Gość oryginalna kobieta
tak chodzi mi wlasnie o panienki z torebkami od Djora pachnace bazarowym Dolcze:D

Gość Palos Hills
Ja kiedyś kupiłam kilka takich "oryginałów", ale byłam młoda i jakoś tak.... Dzisiaj nie kupuję nic z takich rzeczy. Jeśli mnie nie stać to nie. Wolę kupić coś w zwykłych sieciówkach niż obnosić się z plastikową torebką LV jakich pełno ostatnio na ulicach. Wstyd byłoby mi wejść do jakiejś galerii gdzie pełno jest ludzi, którzy noszą oryginały. Nie zniosłabym tego wzroku na moją "oryginalną" Pradę czy Gucci.

A ja nie kupuję ani podrobek, ani oryginalow bo mi to do szczescia nie potrzebne .. :P

Gość oryginalna kobieta
to nie o to chodzi czy komus do szczescia potrzebne, ale mam kolezanke, ktora nosi wlasnie same podroby, smierdzi jakimis perfumami z bazaru a wmawia ze to Versace. Owszem to moze i zapach Versace ale podrobiony i to nieudolnie, moze i torebka D&G, ale rowniez marna kopia. Wedlug mnie tacy ludzie chca sie chyba dowartosciowac

Gość kjjhjk
oryginalna kobieta masz racje ! tez znam taka wiesniare jedna na ryknu jakie smierdzace podróby kupuje i mysli ze jest fajna , okropne ;/ ludzie nie zdaja sobie sprawy ile taki rzeczy kosztuja masakra ... smieje sie z takich osob :)

Gość oryginalna kobieta
tez sie smieje bo uwazam ze jak kogos nie stac na oryginalne rzeczy to niech kupuje tansze