Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatataaa

JA PIERDZIELĘ, ALE AKCJĘ PRZEZYŁAM Z GOŚCIEM Z NETU..! :-0

Polecane posty

Gość dżianfranczeska
zakręcona: mam gdzies twoja "poprawnosc polityczna" 🖐️ nazywam rzeczy po imieniu, gdy jest ku temu sposobnosc. a o kulturze mi nie mow, bo z pewnoscia mam wyzsze wyksztalcenie niz ty, o polarce-rzezniczce nie wspominając :-p 🖐️

Kultura osobista,a wykształcenie to dwie rożne sprawy :) Skąd ta pewność ze masz wyższe wykształcenie niż ja ? widzisz Polarka rzuciła ze dziewczyna mogła mieć ofertę z burdelu, a Ty rzucasz mi ze masz wyższe wykształcenie , które w średni sposób przedstawiasz . "w cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi." na tym zakończmy nasza pogawędkę, bo zaraz się zdenerwujesz i powiesz ze jestem głupią ci... pozdrawiam

Gość byt78
oj boli duma, boli ze lysy kurdupel smial sie nie zachwycic taka modelka jak ty? :D :D ze tez taki lysy kurdupel smie miec jakies wymagania do dziewczyn, no chamstwo!! :D :D :D hahahahhaa

Gość dżianfranczeska
zakladam taka opcję, rozpatrujac rachunek prawdopodobienstwa i fakt, iz przykladam sie do doktoratu :-p 🖐️

"a ja uważam ze Polarka ma racje w tym temacie , dziewczyna niby sie śmieje ze kurdupel, łysy ja olał z drugiej strony szuka pocieszenia...dziwne to ;/ " ja pierdole ale kogo tak naprwde to obchodzi,zeby to ekstra rozkmniac? a teksty z burdelem sa nie namiejscu wiec jej nie usprawiedliwiaj,bo to nie pierwszy raz jak ludzi blotem obrzuca.Nawet jest to jest dziwny topiki to jej nie upowaznia,zeby komus burdel zarzucac.Nie wiem moze tracisz tez na tej kafe poczucue rzeczywistosci tak jak nasza Polarka skoro jestes jej zdania.

Gość dżianfranczeska
byt- autorki z pewnoscia juz tu nie ma, wiec daruj sobie, nic nie wnosisz do kwestii :-p poza tym: to juz bylo 🖐️

Gość dżianfranczeska
ja podobnie: jak tylko przeczytalam kwestie polarki o burdelu, to az mnie zemdlilo :-0 :-0 i nie moglam sie powstrzymac, by ją zdewastować :-p :-p :-p

czyli puki co pani magister :) n@ćp@n@ czekol@dą- wierz mi że na kafe nie nie tracę poczucia rzeczywistości, wręcz śmieszy mnie z jakimi emocjami do tego Wy podchodzicie :) Zwróć uwagę ze nie usprawiedliwiłam nikogo, bo niby kto ja jestem żeby usprawiedliwiać?:P Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale ja o burdelu nic a nic nie napisałam. Po drugie nie czytałam Polarki wcześniejszych wypowiedzi, odniosłam sie tylko i wyłącznie do tego tematu .Ten temat jest tak żenujący, ze warto odpuścić dalszej dyskusji:) dobranoc

"Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale ja o burdelu nic a nic nie napisałam." lepiej bedzie jak sarkazm schowasz do kieszeni:) oczywiscie,ze zwrocilam na to uwage:) Gdybys ty pisala o burdelu to ciebie bym nazwala tempa sfrustrowana laska:)

Gość dżianfranczeska
zakręcona: owszem, jescze magister :-) pÓki co :-p

Gość głupie tzipy sie zostawia
i tyle, i koniec

Gość skiniol
hahaha

Gość malarenga69
hahahafeministki do gazu maszkary ohydne te tapety i kureskie tipsy wam nie pomogą!torba na łeb i won do roboty łamagi zyciowe dzieci techno:)a jak glupia baba mysli ze wyznacznikiem ynteligencji są studia w Polsce,śmiech na sali...zalatujecie warszafką głupiutkie lampucery