Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatataaa

JA PIERDZIELĘ, ALE AKCJĘ PRZEZYŁAM Z GOŚCIEM Z NETU..! :-0

Polecane posty

tatataaa To proste. Nie każdemu się musisz podobać. Wiem, dla Ciebie to pewnie dziwne, bo miałaś tam jakąś propozycję chuj wie czego, która w rezultacie miałabyć pewnie pracą w burdelu, tym samym uważasz się już za bóstwo. Dlaczego się zachwycał zdjęciami, a w realu chciał się wycofać? Też proste! Sama napisałaś że wysłałaś niewyraźne zdjęcie, tym samym nie było na nim widać twoich licznych defektów, które zauważył dopiero w realu. Morał z tego? Nawet nieatrakcyjny facet, pewnie zdesperowany, co można sądzić po naciskaniu na spotkanie nie chciał Cię bzyknąć. To znaczy, że musisz być prawdziwym kaszalotem.

No wlaśnie i to jest tak jak ktoś odrazy zaczyna się angażować a przecież najpierw trzeba rozpoznać sytuację a dopiero potem coś planować

Gość brunet_przed_snem
i jeszcze jedno: nigdy nie szukalam zadnych internetowych znajomosci.(...) ale (...) on nalegal i nalegal... hehe, tu jest kwintesencja: gdyby zachował się jak do tej pory to teraz byś od niego z piernatów do nas stukała :) ech, ale jesteś łatwa :D

Gość tatataaa
polarka, czy jak ci tam, napisalas sie babo, a ja nawet nie przeczytalam tego do konca po tekstach o burdelu. widocznie znasz sie na tej branzy i wiesz, jak to jest, wiec p i e r d o l sie z wdziekiem, bo z dziwami nie rozmawiam 🖐️

sratatata czy jak ci tam. Jaaasne... :) Wmawiaj sobie, że nie przeczytałaś :) Oj widać zabolało kaszalota, co? Ale nie martw się, może kiedyś trafisz na jakiegoś nieatrakcyjnego desperata, a do tego mającego problemu ze wzrokiem. Może on twoich defektów nie zauważy :o

Gość dżianfranczeska
co wy pojebani jestescie???? to juz sie spotkac z nikim normalnie nie mozna bo latwa czy cos takiego?? a co,na lozko sie umawiala czy co???a ty polarka-syfiarka to pewnie zal dupe sciska i ty to pewnie z domu nie wychodzisz nawet bo nie masz szans u nikogo. kurwa tacy co wszystko w negatywach oceniaja to maja zycie najbardziej zjebane i zółć wylewaja na innych by sie lepiej poczuc. leczcie sie :-0 🖐️

Przepraszam, że nie użalam się nad biedną dziewczynką i nie piszę: och jakaś ty wspaniała, a on taki buc i do tego nie atrakcyjny i nawet mu się nie podobałaś, ale on goopi...

Gość tatataaa
mozesz sobie dalej rzęzić: doczytalam twe wypociny do slowa burdel, co cie wysmienicie okresla wiec pluj sie dalej, tępy babsztylu 🖐️

No nie wiem kto tu jest tępym babsztylem :o Czy to ja umawiam się z kimś przez net i potem biadolę że nie zauważył mych wdzięków, które to zauważyła osoba z burdelu? :o

Gość dżianfranczeska
no sorry polar, ja akurat doczytalam calosc i musisz byc bardzo nieszczesliwa i pierdolnieta w glowke zeby takie teksty jadowite posuwac. i taka prawda: im wiecej agresji i jadu tym bardziej nedzne zycie, taki fakt i tu nic nie zmienisz, wiec wspolczuje :-0 niektorzy ludzie to sa jednak jebnięci :-0 :-0

Gość dżianfranczeska
i znow slowo burdel. ty masz naprawde jakis problem :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 :-0

Gość dżianfranczeska
polar, ty chyba mialas jakies traumatyczne przezycia w dziecinstwie:-D :-D calkiem mozliwe, ze bylas tez molestowana w dziecinstwie - to podejrzane ze uzywasz stale slowa burdel :-D takie schorzenia psychiczne naprawde mozna leczyc 🖐️

dżianfranczeska widzę, że prawdziwa z ciebie wróżka, albo internetowa psycholożka. Po kilku wpisach tak świetnie mnie oceniłaś, nawet moje dzieciństwo... Taki talent tak się marnuje na jakiejś tam kafeterii. Ty mogłabyś diagnozy ludziom wystawiać! Swoją drogą ciekawe dlaczego akurat takie rzeczy mi zarzucasz jak chociażby molestowanie. Nie oceniaj przeszłości innych ludzi przez pryzmat własnych doświadczeń :o

Gość dżianfranczeska
polarka: no tak ciężka kretynko, za to ty musisz znac laske, bo latwo ocenilas ze laska jest z burdelu i podoba sie facetom z burdelu wiec wypierdalaj zboczona babo, glodnemu chleb na mysli, co?? :-p wiec jesli tu ktos grubo dożyna, to jestes to ty, tępa ruro 🖐️

francesca. Niby przeczytałaś te moje wypowiedzi, a gówno zrozumiałaś. Zacytuj gdzie ja konkretnie napisałam, że ona jest z burdelu.

Gość dżianfranczeska
bo miałaś tam jakąś propozycję ch*j wie czego, która w rezultacie miałabyć pewnie pracą w burdelu, tym samym uważasz się już za bóstwo. czy to ja umawiam się z kimś przez net i potem biadolę że nie zauważył mych wdzięków, które to zauważyła osoba z burdelu? polarka: a to niby co jest, glupia c i p o??? :-0 :-0 🖐️

dżianfranczeska tak. Jesteś głujpia, i to jak but. Do tego dziurawy. "bo miałaś tam jakąś propozycję ch*j wie czego, która w rezultacie miałabyć pewnie pracą w burdelu, tym samym uważasz się już za bóstwo." Nawiązałam tutaj do tego jej całego modellingu, że pewnie miał to być burdel, ale autorka nie wzięła w tym udziału, a ja nie zasugerowałam, że w burdelu była. "czy to ja umawiam się z kimś przez net i potem biadolę że nie zauważył mych wdzięków, które to zauważyła osoba z burdelu?" Osoba z burdelu to miałbyć jej fotograf, czy kto tam, nie ona. Tak więc czytanie ze zrozumieniem się kłania.... autorko tematu pod innym pseudo :]

Gość dżianfranczeska
hahhahahahahahaaaa!!!! :-D :-D :-D o koorwa, jakie kwieciste scenariusze..!! :-D :-D :-D kto ci teksty pisze??? :-0 :-0 szkoda, ze tam trzeciej osoby nie bylo, bo az mnie ciekawosc zbiera, jaka rola bys ja/go obsadzila :-D :-D :-D ty polarka cierpisz na rozdwojenie, nie!!! => ty cierpisz na R O Z P I E R D O L E N I E JAZNI..!!! hahahahahahaha..!! 🖐️

"Przepraszam, że nie użalam się nad biedną dziewczynką" ty kolezanko to nawet jak wchodzisz na powazne zyciowe tematy to obrzucasz ludzi blotem.Albo piszesz "a co mnie to...?" jak masz zycie takie zle to idz sie kurva utop i daj ludziom swiety spokoj.

Gość Miss Kitten
Polarka, zejdz bo wszyscy maja cie juz dosc nie od dzis :-0 :-0 :-0 Juz wszystkim udowodnilas ze potrzebujesz pomocy wiec 🖐️

"Nawiązałam tutaj do tego jej całego modellingu, że pewnie miał to być burdel, ale autorka nie wzięła w tym udziału, a ja nie zasugerowałam, że w burdelu była." masz jakies kompleksy?

Gość dżianfranczeska
no,widze ze polar jest tu wszystkim znana :-D :-D :-D tak wiec nie tylko ja dokonalam wlasciwej diagnozy :-D

Gość dżianfranczeska
naćpana czekoladą ;-) oby najdalej nam od takich zgorzknialych bab jak polarka :-p :-p zakrecona: laska opowiedziala sytuacje i tyle w temacie. polarka dorżnęła burdelem, więc o czym tu mowa. no, chyba ze i ty masz identyczne zapędy 🖐️