Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emi30

sennnnnnnnnn

Polecane posty

Śnił mi się wypadek samochodowy męża ,co to może znaczyć??

a potem ,o tym że moja 45-letnia siostra była w ciąży i się strasznie załamała?

Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne

czyli najpierw kłopoty finansowe i potem wyście z nich?/

nie wiem, mozliwe ze mozna to tak interpretowac. swoja droga te sny to dziwna sprawa, mi sie ostatnio sila wyprowadzka i pakowanie, sprawdzilam oznacza to zmiane w zyciu osobistym i facet mnie zostawil :/

sprawdzałam znaczenie snów w necie ,jak dla mnie mało wiarygodne.Moja babcia,zresztą jak większość ludzi starszych miała większą wiedzę na ten temat,szkoda że nie mogę Jej samej o to zapytać.Takie sny są tak realistyczne i straszne.

ale ciemnogród;/ wierzyć w sny... Kiedys też wierzyłam , ale jak byłam nastolatką! Nawet kupiłam sennik i co? Nic mi sie nigdy nie sprawdziło. Pare razy śnilo mi się, że zęby mi wypadają co ponoć oznacza wypadek badz śmierć... jak dotąd nieżle mi się zyje

ogólnie to nie sprawdzam każdego snu,który mi się śnił... Pytam o te dwa bo były bardzo realistyczne,szczególnie ten wypadek i dlatego myślę ,że coś znaczą.