Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaokil

Wejdzcie!

Polecane posty

Gość lilkaokil

Czy mozecie mi powiedziec jak napisac CV? Mam problem otoz w tym roku zdalam mature i technika... Chce isc do pracy ale musze zlozyc cv i nie wiem jak go napisac. A wczesniej nigdy nie pracowalam, a to tez musze w nim uwzglednic, jak to napisac ze nie pracowalam i ze ide na studia??! pomozcie mi bo nie wiem jak sobie poradzic z tym!

Gość sukces pełnego składu
wzory masz w internecie, poszukaj sobie.

Gość oczo300
np. CURRICULUM VITAE (CV) Anna Kowalska ur. 15.11.1976 w Katowicach Stan cywilny: panna Adres zamieszkania: ul. Kolejowa 1, 23-455 Katowice Kontakt: tel. 501 123 456, a.kowalska@poczta.pl WYKSZTAŁCENIE Najnowsze informacje - zawsze na górze 1996 - Uniwersytet Gdański, Kierunek - Marketing, Studia zaoczne 1992 - 1993 Wyższa Szkoła im. L. Teligi 1988 - 1992 Liceum Ogólnokształcące nr 1 w Katowicach PRZEBIEG KARIERY ZAWODOWEJ Najnowsze informacje - zawsze na górze 1997.04.15- KONOLOG Polska Sp. z o.o. Asystentka / Sekretarka -prowadzenie korespondencji z kontrahentami -tłumaczenia dokumentów i korespondencji 1995.01.01 - 1997.10.01 HOPTIC GmBH Handlowiec / Przedstawiciel -prowadzenie sprzedaży produktów spożywczych -raportowanie wyników sprzedaży -pozyskiwanie klientów na terenie województwa małopolskiego UMIEJĘTNOŚCI Obsługa komputera MS Office (Word, Excel) Prawo jazdy kat B. od 1995 r. JĘZYKI j. angielski - biegła znajomość w mowie i piśmie j. niemiecki - dobra znajomość w mowie i piśmie ZAINTERESOWANIA Turystyka górska, muzyka klasyczna, literatura współczesna Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji, zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883 Dobrze by było, gdyby Curriculum Vitae miało jedną stronę

Gość lilkaokil
oczo300 Ale ja nigdzie nie pracowalam jestem swiezo po technikum!

Gość jeśli nie masz doświadczenia
to po prostu napisz wykształcenie: szkoła średnia (zaznacz, że jest ukończona). Skoro nie masz żadnego doświadczneia, to wpisz chociaż jakieś szkolne kółko zainteresowań albo coś takiego i zainteresowania. Dużo możesz nadrobić poprzez list motywacyjny - tam możesz wyjaśnić, że szukasz Twojej pierwszej pracy, w związku z czym podchodzisz do obowiązków z dużym zapałem i chętnie się uczysz, bo zależy Ci na zdobyciu doświadczenia właśnie w tej firmie, którą hołubisz i włazisz jej w dupę (po przyjęciu do pracy już nie musisz).

Gość jhmgmgjhm
Władza wyżywi się sama? Minęły trzy dni o deklaracji premiera Tuska, że będzie mocno oszczędzać na administracji rządowej. Padno nawet ponoć słowo "żyłować". Dziś wiadomo, jak żyłowanie ma w praktyce wyglądać. Jak pisze "Dziennik", w przyszłym roku wzrosną budżety Sejmu, Kancelarii Premiera i Kancelarii Prezydenta: W przyszłym roku wydatki Kancelarii Premiera wzrosną o blisko 4 mln zł, a Kancelarii Prezydenta - o około 11 mln zł - zakłada projekt budżetu państwa na 2011 r. Wzrosnąć mają też budżety Kancelarii Sejmu - mniej więcej o 6 mln zł - oraz Senatu - o 14 mln zł. Rząd znów pogodził więc takie rzeczy z pozoru nie do pogodzenia jak wydawanie i oszczędzanie. Ale i tak przyćmiła wszystkich Kancelaria Prezydenta. Urząd obsługujący prezydenta Komorowskiego dostał podwyżkę mimo, że "dla oszczędności" Kancelarię opuścić miało 80 urzędników z kadencji Lecha Kaczyńskiego. Jeśli to nie cud, to już nie wiemy co nim miałoby być.

Gość lilkaokil
oczo300 Dziekuje za pomoc!