Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananamaksa

trudna sytuacja- mieszkanie z rodzicami

Polecane posty

ha ja nawet nie muszę pytać bo wiem co mi powie powie że w zyciu takiego czegoś nie mówiła rozbeczy się i powie mi że jak zwykle z niej wariata robię

już ją nie raz straszyłam że zakupię dyktafon i ją będę po prostu nagrywać ach szkoda słów

Gość lloooolllooo
A nie masz nikogo bliskiego? Partnera? Przyjaciolki? Moglabys zamieszkac z kims i dzielic rachunki na pol... Widze wyraźnie że cierpisz na jakis rodzaj depresji... myślę że psycholog pomógłby Ci stanąć na nogi, ogarnąć własne życie i uwierzyć wkońcu w siebie. Nie wiem w sumie co Ci doradzić, ja już 3 miesiące po mojej 18-nastce zamieszkałam z narzeczonym na stancji, bo miałam podobnie tyle że z babką - nie mogłam wytrzymać, tak mnie upadlała że moje poczucie wartości przy przeprowadzce wynosiło 0...

Gość zalamananamaksa
nie mam niestety z kim zamieszkac a pisze ze o stala prace trudno a nawet majac prace ciezko samemu cos wynajac . nie mam bliskiej osoby niestety. ponadto mam nerwice i fobie z ktora nie moge sie uporac i przez to tez ciezko znalesc prace. leczenie tez jest kosztowne niestety