Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaa NIE wiadomo jaka

DLACZEGO TAK JEST??????????

Polecane posty

Gość taaaa NIE wiadomo jaka

Wszyscy mi mówią że jak byłam dzieckiem uwielbiałam tańczyć śpiewać i wogóle nawijałam że aż,głowa bolała zaczepiałam ludzi na ulicy taka mała iskierka w towarzystwie...prosiłam rodziców żeby wystapić w "mini talent show" i "od przedszkola do opola" kiedys w kinach nie wiem jak jest teraz przed premiaerami bajek na scene wychodił klaun i zapraszał dzieci do wspólnej zabawy i śpiewania mama mówi mi że zawsze ciągnełam tate żeby wyjść na scene i wystapić... Trwalo to do około do 10 roku życia a,potem dostałam jakieś blokady i byłam tak nieśmiała że wstydziłam się nawet rozmaiać z kolegami z klasy o co w tym wszystkim chodzi teraz mi troszke przeszło ale, nadal nie jestem duszą towarzystwa zawsze mam jakieś opory dlaczego tak jest???

Gość BO BYŁAŚ GŁUPIA

Gość onaaaooo
dzieci mają taką wolność swawole niczego sie nie boją, im starsza tym inaczej patrzysz na świat. A może była jakas sytuacja która spowodowała tą blokade :)

no wlasnie,ja tez nie wiem,dlaczego takjest. Ja mialam na odwrot,jako dziecko szara myszka,wstydzilam sie wszystkiego,a teraz nie mam z tym problemow,nie boje sie odezwac i wszedzie mnie pelno:)