Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23niezdecydowana23

pierwsze spotkanie z matką narzeczonego

Polecane posty

Gość 23niezdecydowana23

z moim narzeczonym jestem juz od ponad 2 lat, jestesmy zareczeni. z racji tego, ze jego matka mieszka na innym kontynencie jeszcze jej nie widzialam. za niedlugo wybieram sie na pierwsza wizyte i bede tam dwa tygodnie. bedziemy mieszkac u niej w domu bo takie ma zyczenie (ojca nie ma, mieszka z nia 12letnie dziewczynka, ktora wziela na wychowanie) teraz pytanie: 1. co kupic jej na prezent? bo chce dac jej i oddzielnie tej dziewczynce jakis maly upominek bo nie ladnie tak z gola reka. myslalam o czyms typowo polskim ale nie bardzo pasuja mi ptasie mleczka czy inne slodkosci 2. czy nie bedzie to odebrane jako panoszenie sie jesli np. zrobie sniadanie albo ugotuje obiad dla nas wszystkich bez konsultacji z nia? gotowanie to moja pasja i wiem, ze sie na tym znam tylko nie wiem, czy u praktycznie obcej osoby, z ktora rozmawialam kilak razy przez tel tak wypada 3. jakies rady jak pozyskac przychylnosc przyszlej tesciowej? :)

Gość 23niezdecydowana23
ubiczuj mnie, ze chcialam napisac od ilu jestesmy zareczeni ale zapomnialam. juz nadstawiam plecy na 50 batow :O