Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19lioness89

czy ubrałybyście się tak na wesele;D?

Polecane posty

Gość bombardo leviosa
qazxswedcvfr-> taaa chyba na odpust ;/ ale jak chcesz

bombardowa leviosa-- z tych co pokazałaś to jedna mi sie spodobala... Reszta okropne i nie nadające się na wesele. Byłaś kiedyś w ogóle?

Gość 19lioness89
bombardo leviosa - > dzięki za linki, oglądałam juz te sukienki, większość z asos jest naprawdę śliczna... kwestia jest taka,ze w tej chwili nie dysponuje zbyt dużym budżetem a ceny tych sukienek to 200 zł wzwyż... dlatego własnie szukałam jakiejs taniej alternatywy... może bedzie przypływ gotówki ale moze tez go nie być:P.. no nic... do wesela jeszcze trochę czasu wiec coś wymysle spokojnie.. anyway dzięki

Gość 19lioness89
qazxswedcvfr-> Tobie też dzieki za linka:) niestety ta kiecka nie jest zbyt w moim stylu..p.s. to wszystko kwestia gustu... nie kłóćcie się dziewczyny;)

Gość 19lioness89
;] chyba jednak nie:P

To jest bardzo luźny strój, fajny na dyskotekę, na spotkanie o mniej zobowiązującym charakterze. Może po prostu zostaw tuniczkę na poprawiny, a ma weselę postaraj się jednak coś bardziej eleganckiego znaleźć?

Gość europe01
ale czemu ten długi rekaw? nie bedzie ci za goraco?

Gość europe01
piękna:) jestem na TAK

Gość ta juz lepsza nawet ładna

Gość oo nieeee
będziesz wyglądała jak borok ...:/

Moja koleżanka z pracy ostatnio wybierała się na wesele, też nie lubi eleganckich, strojnych sukienek i znalazła w sklepie małą czarną, materiał taki matowy, nie znam się to nie powiem jaki dokładnie:] odcinaną pod biustem z szerokim materiałowym pasem, sukieneczka bez ramion, góra minimalnie marszczona, dół prościutki delikatnie rozszerzany, do kolan. Założyła do tego czerwone szpilki i nie miała czasu latać po sklepach więc pożyczyła czerwoną bransoletkę. Wyglądała super:)

Gość jak chcesz sie przebrać
za nietoperza to zaczekaj na karnawał

Ta tunika-sukienka jest wyzywająca? :> Nie sądzę.. kilka dodatków, ładne rajstopy i buciki i jest pięknie, elegancko. A ta druga sukienka, którą autorko proponujesz, uważam, że ładna, tylko te 2 trójkąty na piersiach psują cały efekt-moim zdaniem. Poszukaj takiej małej czarnej (również w innym kolorze:P ) , ale może bez tych naszytych trójkątów?

Gość tunika jak worek
jak się tak ubierzesz na wesele to cię zapewniam że ten chłopak już w życiu cię nie zprosi na tego typu impreze. wiem co mówię jestem facetem!!

pewnie, że tak :) wysokie szpilki, rozpuszczone włosy będziesz wyglądała lepiej niż stado przykurczych puleptów w satynowych weselnych kieckach z kokardami chyba nie ma nic bardziej tandetnego od mody weselnej, która to jest rajem dla każdej wsiowej straganiarki masz rację, nie daj się :)

Gość mały odkrywca
nie ma bata żeby nie wyszło ci dupsko spod tej tuniki:O to już lepiej ubierz czarną ołówkowa spódnicę i czarną bluzke koszulową. Ta tunika na weseli będzie wyglądać wsiursko i niestosownie. Brakuje tylko białych kozaczków z czubem na zajebistym obcasie:O

Gość mały odkrywca
na pewno lepsze niż dupsko na wierzchu:O

Gość 19lioness89
KlementynkaAh-> no własnie mi tez te "klapki" się nie podobaja a raczej nie dałoby się ich zdemontować:P...zwróciłam uwagę na tę kiecke przez cenę - sama w sobie srednio mi się podoba- nie lubie sukienek bez ramiączek... "tunika jak worek jak się tak ubierzesz na wesele to cię zapewniam że ten chłopak już w życiu cię nie zprosi na tego typu impreze. wiem co mówię jestem facetem!" --->>> tu się mylisz;) ... mojemu chłopakowi bardzo sie podoba i twierdzi, ze przy odpowiednich dodatkach bedzie fajnie;].... "mały odkrywca, nie ma bata żeby nie wyszło ci dupsko spod tej tuniki to już lepiej ubierz czarną ołówkowa spódnicę i czarną bluzke koszulową. Ta tunika na weseli będzie wyglądać wsiursko i niestosownie. Brakuje tylko białych kozaczków z czubem na zaj**istym obcasie" po pierwsze to pisałam juz ze długość ta tunika ma odpowiednią, jest dłuższa niż standardowa mini -raczej taka do połowy uda, teraz większość sukienek jest taka ...także "dupsko" mi nie wyjdzie]:-> i daleko mi do stylu typu róż i białe kozaczki...

Gość klementynka 81
gdyby ktoś przyszedł tak urany na moje wesle, pomyślałabym, że jakaś tępa nastolatka, która pomyliła wesele z dyskoteką. tania ta twoja sukienka. i nie chodzi mi tu o cene. kobieta klasą ubrałaby coś bardziej odpowiednieg. ps. pewnie pół dupy widac w tym, materiał tez tandeta

Gość OGLĄDAM I NIE WIEM CO GORSZE
Czy sportowe trykoty obciskające tyłek, czy te satyny marszczone naprawdę nie ma nic z klasą?

Gość klementynka 81
kolejna wiejska gwiazda

Gość tunika plus dodatki i bedzie
super, pasuje teraz na jesienna pore, mozesz do tego dac jakis kryjace lecz polyskliwe rajstopy (niech te z odpustu maja cos blysczacego :-P) i nie poddawaj sie, jestem za Twoim stylem. Uwielbiam na weselach wszystkie panny w sukniach z gorsetami i wylewajace sie z nich cycochy, albo wszystkie panny w sukienkach bez ramion, cos pieknego.... :-P Moga byc np granatowe rajstopy do Twojej tuiniki i bedzie super, i chyba kopertowka do reki, ladne kolczyki i jedziesz :-)

Gość 19lioness89
klementynka 81 --->>> to Twoje zdanie:) szanuje je ale kompletnie się z Tobą nie zgadzam - a tak poza tym kobieta z klasą potrafi nie tylko ubierać się z klasą ale i wypowiadać się w odpowiedni sposób - wyrażać swoje zdanie nie obrażając innych.. mówisz, że tania i że materiał nie taki;>... no nie wiem.. oglądałam rózne sukienki i materiał wielu z nich był dokładnie ten sam (np sukienki ASOS, które wczesniej zaprezenrtowała bombardo leviosa) ... pozdrawiam

Gość klementynka 81
ja bym się poczuła urazona widzac kogoś tak ubranego na moim weselu. tyle w temacie. ale jesli nie zraża cię to, ze beziesz wytykana palcami, to twój wybór. Ja też nie jestem fanką satyn i wszelkiego typu bez weselnych, ale można ubrać się stosownie do sytuacji i bez tego. Ta sukienka wygląda tanio. Amen. aaa i nie wiem po co pytasz czy ubralybysmy się tak na wesele, skoro ty już zdecydowalaś.