Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adolf_w2

spotkanie

Polecane posty

Gość adolf_w2

Siema mam kilka pytań . A mianowicie , nie dawno napisalem do pewnej dziewczyny na gg .Ona ma 15 lat ja 16 . No i po jakims czasie zaproponowalem spotkanie . 2 razy odrzucila moją propozycję , gdyż spotykała się wtedy z kimś innym . Spróbowałem 3 raz i się zgodziła. I mam kilka pytań , a mianowicie : O czym mam z Nią rozmawiać jak się spotkamy ? Czy iść z nią do jakiegos baru na pizze czy coś ? Jeżeli tak to czy mam zapłacić za Nią czy moze wtedy jej się zrobić glupio ? Czy może pójść po prostu na spacer do parku ? Odprowadzić ją później do domu ? I jezeli będzie iskrzylo coś to czy moge spróbować ją pocałować , czy tak nie wypada na pierwszym spotkaniu i strzeli mi lepa ? Co zrobić jak nagle nastąpi taka cisza ? Czy na początku mam się Jej przedstawić czy coś ( bo normalnie się z nią jeszcze nie widzialem znaczy tak ze sie spotkalem ) ? I co moge powiedzieć na koniec spotkania tak zeby sie jeszcze ze mna spotkala ?

myślę, że przede wszystkim powinnaś zmienić forum

mam córkę w podobnym wieku i tak sobie wyobraziłam jakby to ona wyszła z chłopcem popołudniu proponuję spacer ,jakiś McDonald po drodze ,ale raczej nie całuj na pierwszej randce A po powrocie znów możesz popisać z nią na gg ,moja siedzi do późna i klika z ludźmi powodzenia

Gość sajgonik m
kiedy masz to spotkanie bo nie wiem czy zdarzysz sie do niego przygotowac

Gość no ale po co umawiasz się
z dziewczyną jak nie wiesz co z nią robić:O poczekaj jeszcze parę lat to nie będziesz o takie durnoty pytał;) samo przyjdzie:P:D;)

skoro się nigdy nie spotkaliście wcześniej to wypadało by żebyś doszedł i powiedział np. cześć Aśka ... to ja Tomek ...fajnie że przyszłaś :) jesteście w takim wieku że tematów do rozmowy jest dużo.....szkoła...koledzy....muzyka....inne zainteresowania ...na początek zalecam spacer a jak fajnie będzie Wam się rozmawiało możesz zaprosić ją na pizze ....no i wypadałoby żebyś na tej pierwszej randce za nią zapłacił no chyba że dziewczyna zaprotestuje i np powie że koszty dzielicie po połowie ...oczywiście że powinieneś ją później odprowadzić do domu jeśli nie zaprotestuje ...z tym całowaniem to lepiej się wstrzymaj ...a na koniec randki powiedz że jej że fajnie spędziłeś czas i możesz zaproponować następne spotkanie

Gość adolf_w2
A co jeżeli wymyśli , że weźmie ze sobą kolezankę ? Mam nadzieję , że tak nie będzie , ale wiele dziewczyn tak robi . Wtedy nie bede mógł nawet sam na sam z nią porozmawiać ...

jeśli już weźmie to nic nie zrobisz ,odprowadzisz potem to pod domem pogadasz i umówisz się jak najszybciej na nowe,dasz radę!

Gość adolf_w2
Pytam się o to wszystko , bo ostatnio mialem trochę nieprzyjemną sytuację . Spotkalem się z pewną dziewczyną 14 lat . I niby wszystko było ok , poszliśmy na spacer , rozmawialiśmy ... I nie wiem czy popełniłem jakiś błąd czy coś , bo jak zacząłem pytać o następne spotkanie to zaczeła krecic a to ze nie ma czasu , a to że gdzieś jedzie . Kilka dni później napisała że nie chce się spotkać , bo że wie ze nic z tego nie wyjdzie . I nie wiem skąd ta zmiana decyzji przyszla skoro jeszcze po spotkaniu pisalismy normalnie . Nie chce znowu popełnić jakiegoś błędu dlatego dodalem tutaj temat..

może nie spodobałeś jej się z wyglądu ,żadna dziewczyna tego nie powie wprost,będa kręcić

Gość adolf_w2
chciałbym zaprosić ją do siebie na chate bo starych nie będzie, dobra okazja żebym ją ruchnoł

Gość adolf_w2
ja pie... Co to za idiota się podszywa

Gość adolf_w2
Nie wiem czy się spodobałem czy nie . Wiedziała wcześniej jak wyglądam i sama powiedziala jak się spytałem o moje szanse u niej ze mam bardzo duze .

Gość adolf_w2
wysłałem jej mejlem zdjęcie mojego brata bo jestem do niego podobny tylko troche brzydszy no i spodobałem się jej, więc nie wiem czego ona chce

Gość adolf_w2
Po pierwsze to nie mam brata , a po drugie to jesteś żałosny/a