Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Jakie perfumy??

Polecane posty

HEj ! mam do wyboru 3 perfumy z avonu tylko nie wiem ktory wybrac... nie mam pojecia jak pachna, moze ktoras z was uzywala : 1. pierwsze to Herve Leger Femme 2. Little black dress 3. Incandessence

Gość ala mała
2 i 3 są najładniejsze z wszystkich jakie są w avon

Gość wakacja
2. Little black dress ma moja mama są bardzo mocne chyba wieczorowe i są typowo dla kobiety dojrzałej.Mnie się bardzo nie podobają głowa mnie boli od razu i mnie mdli :O nie ladne

Gość wakacja
Kup jakieś oryginalne bo z Avonu nie są dobre

jeszcze zobaczylam perfumy Tressele , nie da sie wyczuc zaq bardzo na kartce jak pachna tylko troche

A ja sie nie zgdzam ze nie sa dobre, ja lubie perfumy i mam kilka oryginalnych i kilka z avonu i mysle ze za ta cene sa naprawde trwale i kilka zapachow jest godnych uwagi. Jesli np szukasz perfum na codzien za niska cene polecam avon. Duze lepsze niz np coty perfumy typu puma czy perfumy gwiazdek(wiekszoscv robiona przez coty) ktore wietrzeja szybko i sa drozsze. Nie mowie ze dior czy chanel sa gorsze, wiadomo to sa idealy ale ja np nie uzywam moich coco chanel madmoiselle do sklepu po bulki bo mi poprostu ich skzoda.

Gość ala mała
mam prawie wszystkie z avon ale little.... i incand.. są najlepsze

hmm wlasnie tak jakos utknelam pomiedzy little i incand.. nie chcialabym zeby to byl jakis tani zapach ani typowo babciny.. kurcze moze wezme te incand..?

Gość uulllalalalalla
2 i 3 ale dwójka zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!