Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaSłodna22

Temperatura

Polecane posty

Gość MałaSłodna22

Mam następujące pytanie, wiem że przed @ temperatura którą mierzę codziennie rano w pochwie po przebudzeniu sie, o stałej porze powinna spaść. U mnie jednak jest tak, że po owulacji miałam temperatutę 36,8 - 37,1 miesiączki dostałam 4.08 ale temperatura nie spadła. Miesiączka była obfita tak jak zawsze, ale nie wiem co z ta temperatura? Bardzo proszę o pomoc... Z góry bardzo dziękuje.

z tą temperaturą to różnie bywa, generalnie powinno być tak jak piszesz że przed @ spada, tzn. w dniu pojawienia się @ spada... czyli co? dostałaś okresu przy temperaturze 37,1?

Gość MałaSłodna22
W dniu miesiączki miałam temperature 36,8 :( I właśnie nie wiem co o tym mysleć ;( Bo teraz trochę sie smienił mój tryb życia, bo były wakacje, a teraz już jest obowiązek szkolny (jestem w klasie maturalnej)... Proszę, pomóżcie...

Acha napisałaś że codziennie, sorki :) A uprawiałaś seks bez zabezpieczenia? Podejrzewsz ciążę?

Gość MałaSłodna22
Nie uprawiałam sexu, i raczej jest to nie możliwe na 99%. Jakieś dwa tydodnie temu pieściliśmy sie z chłopakiem, ale nie jest to możliwe, aby coś "mogło sie stać" ponieważ byłoby to jakieś 5 dni przed miesiączką - czyli dni nie płodne (tak mi sie wydaje) a poza tym, nie mogła sperma dostać sie tam gdzie nie chciałabym aby sie dostała (partner był w spodniach, więc chyba przez spodnie nic przedostać sie nie mogło?