Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek@1970

Czy ja jestem normalny ?????

Polecane posty

Do centrum handlowego chodzę po to, aby obserwować panie pod kątem tego czy mają ładne pupy Dziś też byłem. Dwie panie zwróciły moją uwagę. Pierwsza akurat się po coś schylała i z tego powodu wypięła pupe w moją stronę. Miała na sobie spodnie jeansowe. Pupa jej była ładnie ukształtowana. Podnieciłem się. Ona wypięła się prawdopodobnie po to aby w myślach do mnie powiedzieć (tak mi się wydaję) ,,Choć Tu mój milutki, stopniowo zsuń mi spodnie oraz majteczki i daj mi lanie (10 razy paskiem na gołą pupe) Potem dostrzegłem inną panią która miała na sobie jasne spodnie a pupe miała kształtną podobna do ładnej śliwki Podnieciłem się znów Czy ja jestem normalny czy zboczony ? Nieśmiały Pawełek, lat 40, kawaler, wyborca PiS (z 2007 roku) (o twarzy bardzo cnotliwej)

Gość kat89
Czy ja jestem normalny czy zboczony ?-jesteś zboczony

jem kupe:)

a potem nagle zaintersowała mnie pupa starszego pana, była bardzo ksztautna i też czułem, że do mnie woła " choć, choć i wylisz mnie swoim szorstkim jenzykiem" i tak się podnieciłem, że poleciałem do kibla zwalić konia, niestety ale nie dobiegłem i schlapałem się ciut wczesniej. Na szczęście w sutannie nie było tego widać.

Gość kurwacadad
ja pierdolę odetnij se fujarę

podglądam mojego starego jak sra

moja stara czasmi mnie ujeżdża jak stary pochleje