Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekk 25

Ideał czy kobieta ktora kocham?

Polecane posty

Gość maciekk25
Nie uważam sie za osobe brzydka, zycze ci zebys nie miala takiego problemu jak ja...zle sie czuje w stosunku do mojej dziewczyny. z magda zerwalem kontakt co moge zrobic wiecej?i mimo ze ja widzialem nadal miala to cos to powstrzymalem sie przed pokusa napisannia czy zadzwonienia wiec chyab o to chodzi zeby walczyc soba..ale wydawalo mi sie ze magda bedzie dalej sie starala a skonczylo sie tylko an pau dnaich proszenia mnie o spotkanie ;/

przeciez jeszcze wczoraj pisales, ze magda jest taka i owaka bo dalej pisala??? nie wydaje mi sie, zebys byl az tak atrakcyjny(i to nie tylko fizycznie, ale i intelektualnie), skoro stalo sie tak, jak sie stalo. myslales, ze taka ladna dziewczyna (chyba i madra, sadzac po tym, ze postanowila zyc wlasnym zyciem bez Ciebie) bedzie cie blagac, zebys zostal ? ;) walcz, walcz ze soba :) ja nadal utrzymuje swoje zdanie, ze i jedna , i druga powinny Cie kopnac w d.pe. Ja nie bylabym w Twojej sytuacji na pewno :) daleko mi do Twoich rozterek :) hmm a wiesz co ci teraz doradze? zerwij z dziewczyna i spotykaj sie z Magda :) zapewne za niedlugo poznasz cala sprawe z innego punktu widzenia, a raczej ... siedzenia ;) PS Ty jestes "niebrzydki", a Twoja dziewczyna przecetna? uwazasz, ze jestes bardziej atrakcyjny fizycznie niz ona?

Gość bardzo szczęsliwa
starała a skończyło się tylko na paru dniach proszenia mnie o spotkanie ; a czego byś chciał, ja nawet o to bym nigdy nie poprosiła, bo mam swój honor

Gość autor to swir
niezrownowazony psychicznie

Gość maciekk25
Jednak los jest sprawiedliwy wszystko wyszlo magda na poczatku sie starala mowila ze jej zalezy teraz zamilkla, a moja dziewczyna dowiedziawszy sie o wszystkim zrobila magdzie awanture (podalem jej numer magdy) a wyszlo przez ludzi tzw zyczliwyh...... Jednak z moja dziewcyzna obiecalismy sobie sprobowac jeszcze raz mam andzieje ze teraz bede madrze3jszy apeluje do wszystkich nie amrnujcie swoich szans

Gość magdzia magdzia
a jednak jest sprawiedliwosc a moze nie?w koncu laska Twoja Ci wybaczyla

Gość Greta Garbooo
maciek dlaczego twoja dziewyczna zrobiłą awanture magdzie?Ja czegos nie rozumiem.

maciekk25 - z ciebie to kawał dupy wołowej a nie faceta. jeszcze dałeś tel. Magdy swojej lasce by ta jej awanturę zrobiła. no pięknie. może byś jeszcze chciał by obie się biły w błocie o ciebie? co za debil. dziwię się twojej pannie że w ogóle jeszcze cię chciała

Gość maciekk25
Powiedzialem mojej dziewczynie prawde po tym jak znajomi zaczeli donosci ze mnei widzieli z jakas dziewczyna, one maja wspolna kolezanke i wziela numer nie ode mnie tylko od niej wiec cala sprawa rozegrala sie poza mna, dodatkowo okazalo sie ze kiedys nawet byly na jakies imprezie SWIAT JEDNAK JEST MALY