Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekk 25

Ideał czy kobieta ktora kocham?

Polecane posty

Gość maciekk 25

Jestem z dziewczyna 4 lata..uklada nam sie raczej dobrze...ostatnio poznalem dziewczyne ktora jest idealna pod wzgledem wygladu ja jej tez sie podobam...zaczelismy sie czasem spotykac...ona nie wie nic o tym ze mam dziewczyne...I jestem w kropce cxo robic zakonczyc ten zwiazek i sprobowac z nowo poznana kobieta, jest cudowna przyjemnie ija nam razem czas....ale co z moim dlugim zwiazkiem?Jakies rady ja od paru dni nei spie tylko mysle...bo zaczynam miec wyrzuty sumienia w stosunku do mojej dziewczyny

Gość maryska z krakowa
a jak wyglada twoja dziewczyna i czego jej brakuje ze spotykasz sie z inna?

Gość maciekk 25
Nie jest brzydka raczej przecietna ja ja uwielbiam za to jaka jest...a Magda jest dziewczyna ktora ma w sobie to wszystko o cyzm zawsze marzylem jest wysoka ma sliczne oczy, dlugie wlosy, piekne usta..nie umiem z niej zrezygnowac...a niec hce nikogo ranic..ale nie umiem przekreslic tych czterech lat

:O byle panna się nawinie i już "kończymy cztero letni związek":O żałosne zostaw lepiej te swoją kobiete,bo później poznasz drugą i trzecią-bezsens

Gość maryska z krakowa
wracaj do dziewczyna . magda zbrzydnie za kilka lat a charakter twojej panny zostanie fajny:) podrasuj swoja kobiete . kupuj jej seksowne ciuchy, niech sie zacznie stroic

Gość pollyaana
ta piekna magda to ta nowopoznana? kochasz dziewczyne? szczesliwy? to mocno sie zastanów... a ta nowopoznana.. obiecujaca znajomosc czy tylko flirt?

Gość panna pełna wiary
nie ma ideałów kolego

Gość maciekk 25
to nie jest byle panna..ja pierwszy raz czuje cos takiego nigdy nawet nie ogladalem sie z ainnymi laskami..

ma w sobie to wszystko o cyzm zawsze marzylem jest wysoka ma sliczne oczy, dlugie wlosy, piekne usta.. skoro marzyłeś ,to dlaczego takiej nie szukałeś? wystarczą Ci te piękne włosy i długie usta?:P warto???

Gość maciekk 25
jeszcze jej nie rozgryzlem...a nie chce byc natarczywy, wypytywac sie itp...boj sie ze ona traktuje mnie jako urozmaicenie...

Gość pollyaana
uhuu no to jak tak mowisz to mysle ze i tak rzucisz swoja dziewczyne

Gość maciekk 25
zakreslilem tylko pewne cechy....pierwszy raz poznalem taka kobiete nie szukalem jej po prostu przypadkiem poznal nas ze soba wspony znajmoy a potem wszystko poslzo szybko..nie chcialem tego

Gość panna pełna wiary
a gdzie jest twoje serce?iDz tam gdzie twOJE SERCE

Ale Ty zdradzasz swoją dziewczynę ? Uprawiasz seks z tą Magdą? Jeśli tak to nie pieprz tu o miłości do swojej dziewczyny , odejdź od niej. Wg mnie zauroczyła Cię ta nowa i tracisz głowę. Obyś się w porę opamiętał. Chyba, że czujesz, że to miłość.. Nie zmienia to faktu, że zachowujesz się sku*wysyń**o podle wobec obecnej dziewczyny.

Gość maciekk 25
ale osttanio bylem z moja dziewczyna na tydzien nad morzem i wtedy stwierdzilem z enie moge tego stracic...jednak nowo poznana kobieta wraca w myslach....a moze ciagnac narazie obie znajmosci?

Gość maciekk 25
nie uprawiam seksu z Magda...pieszczoty, pocalunki i doprowadza mnie to do wyrutow wiem wiem jestem glupi

Gość maciekk 25
ale zostawic ta nowa...chyba tak zrobie mniej strace....a obecna dziewczyne kocham nei zalsuguje na to

Gość pollyaana
ee tam odrazu dupkiem. stawiaj na swoje szczescie;)

Gość evemile
ale przydupas z ciebie maciuś :) rzuć dziewczynę zwiąż się z tamtą i niech ona kopnie cię w dupę po miesiącu, a eks nie wybaczy, tego ci życzę 🖐️

Gość maciekk 25
ale jak mysle ze magda jest taka cudowna i gdyby nie moja dziewczyna to moglibysmy stworzyc cos fajnego

Gość evemile
to stwórzcie. i nara

Gość boshe......
współczuje twojej lasce. lepiej dla niej jak się dowie i cie sama kopnie w d**e bo pocałunki to już właściwie zdrada. robisz to swiadomie. pomyśl o tym co możesz stracić. nie szkoda ci tego?

Gość taka jedna mała wredna
jeśli odejdziesz od swojej obecnej dziewczyny to skrzywdzisz ją bardzo i pewnie o tym dobrze wiesz ale jesli zostaniesz i będziesz się spotykał z z tą drugą na boku to bedzie świadczyć tylko o tym że jesteś niezłym sk****elem i uwierz mi że twoja laska i tak się kiedyś o tym dowie, a może nawet już coś podejrzewa...pamiętaj ona Ci tego nigdy nie wybaczy

Gość sdgsdgsgdsg
Autor tematu to idiota!!!

Gość najlepiej pwiedz swojej lasce
wiesz kochanie znalazłem swój ideał. kocham ciebie ale zajebiście podoba mi się taka Madzia. ma wszystko to czego tobie brakuje. myśle że to wszystko załatwi;) a swoją drogą to jesteś debileeem