Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrenalinyappppp

Jak mówicie do facetów, tzw. kotku, misiu, kochanie..?

Polecane posty

Gość adrenalinyappppp

Mojemu facetowi nie podoba się jak mówię do niego np. kotku.. . Dlaczego Wam to nie pasuje? Waszym facetom też to się nie podoba? Byłam ostatnio w sklepie i w przeciągu 5min stania w kolejce, jakiś facet powiedział do swojej dziewczyny 10 różnych takich "zwrotów" kotku, myszko, kochanie, perło.. itd., ona do niego to samo.

Gość kx
dzibku kotku misiu

Gość adrenalinyappppp
i nic nie mówią, że im to nei pasuje, nei krzywią się?

Nie, on do mnie mówi, Kochanie, Pysiu, Słońce, Złotko itd... przecież to jest kochane :)

Gość Dr lolo
może spróbuj mu powiedzieć :nierobie ,śmierdzielu , pijaku ,moczymordo i niech sam zadecyduje jak woli!

Gość e-X10
Moj sie o takie rzeczy obraza :P no moze o kochanie nie

Gość L.H.O.O.Q
chyba najczęstrze jest kot i kochanie. :)

Gość tajmahalka
nie jestem infantylna, moja partner rowniez, takze nigdy nie uraczylam go zadny misiem czy kotkiem:O Kojarzy mi sie to z pustymi idiotkami.

Mój mówi do mnie złośniku, słoneczko, serduszko, kochanie, skarbie ja do niego podobnie i nie ma nic przeciwko , a nawet jest zły gdy mowie mu po imieniu hehehe :P

Właśnie na ten sam temat wypowiadam się na innym temacie... My nie znosimy kotkowania,misiowania,rybkowania i tego całego ZOO. A czasem, ironizując to zwierzakowanie, mówimy do siebie np. "wombatku", "morświnku" itp. Misiu kojarzy mi się z napakowanym dresem i jego dziunią :-D

Ani ja nie jestem dziunią, ani on napakowanym dresem. I jak na imię ma też dobrze pamiętam i nie mam z tym trudności. na imię ma Dominik.

Gość e-X10
Nie macho, ale nie lubi banalow :P ja tez uwazam, ze powiedziec do faceta "misiu", to jak powiedziec mu "jestes dla mnie taki zwyczajny, taki jeden z wielu, i ja jestem taka zwyczajna, ze nic kreatywniejszego nie wymysle" :P

Gość vjk gv v
a mój facet mówi na mnie odpierdalacz;) a tak normalnie to ja do niego mówię albo kochanie albo misiu, a on do mnie kochanie i mysza

ach masło maślane mi troszkę wyszło :-D m_a_y nie twierdzę, że tak jest w każdym przypadku. to po prostu moje pierwsze skojarzenie

Gość e-X10
Sugar kane - misio i mysza :P

Dalej nie rozumiem, co może być złego w "słodzeniu sobie". Właśnie chodzi o to, że TYLKO do niego tak mówię i do nikogo innego, to ON jest MOIM KOCIAKIEM i nikt inny :]

ja do niego mówię: kochanie, słodziaku, kotku, małpko - małpko często :P albo zdrobniale jego imię :) on do mnie: kochanie - najczęściej, małpko :P tudzież małpo :P kotku, księżniczko :D

Gość e-X10
Nikt nie powiedzial ze to jest zle. Pewnie nawet mile. Tylko dla niektorych dokladnie takie a nie inne wyrazenia sa ciut oklepane :)

Oklepane jest również "kurwa" "spierdalaj" i inne takie, a mimo to wszyscy ich notorycznie używają :p

Gość adrenalinyappppp
no właśnie, nie uważam żeby to były dziunie i macho na tym forum, tacy to raczej w golfie siedzą i wożą się po mieście. oczywiście teraz trochę żartuję. po prostu lubię powiedzięc kochanie.. bo to takie.. słodkie, tylko do jednej osoby tak powiesz, do tej ukochanej. oczywiście w towatrzystwie innych nie mówię tak do niego i nie kleję się jak lep,ale jak jesteśmy sami to chyba mogę czasem powiedzieć kochanie.. . Aj..

Gość e-X10
My nie uzywamy ani misiu, ani brzydkich slow, hehe :)

Na kolegę wołam "wary obciągary", bo ma wydatną dolną wargę, nawet jest całkiem sexy, ale wkurza mnie to, że on jest z niej dumny i tak się chwali tym, że kobietom to się podoba :O

Gość vbg
dla mnie to nie jest slodkie tylko infantylne np moja kolezanka mowi do meza "zabko" a ja nie pojmuje jak mozna do doroslego chlopa ktory ma prawie 40 lat tak mowic?