Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona małego głodka

dni płodne

Polecane posty

Gość żona małego głodka

Witam mam pytnia i bardzo proszę pomóżcie mi bo ja już sie pogubiłam... staramy sie z mężem o dziecko. 27 sierpnia dostałam okres kiedy zauważyłam przezroczysty śluz rozpoczeliśmy z mężem współżycie. to było 5 września. dzisiaj mierzyłam sobie temepraturę i miałam 37 stopni (wczesniej miałam 36.4) . czy może to byś spowodowane zapłodnieniem czy razczej tym że zakończyła sie owulacja??? błagam o odpowiedź!!!

Gość żoha małego głodka
up

Gość Allllbinika
Ta temperatura pewnie byla spowodowana jajeczkowaniem

Gość żona małego głodka
Czyli że to jest najlepszy monemt na zajscie w ciążę???

Gość kiciaa545
powodzenia :D próbujcie, bez stresu :)

Gość żona małego głodka
up

Gość tak po chlopsku
po owulacji/jajeczkowaniu masz skok, ta faza utrzymuje sie przewaznie 14 dni (bez wzgledu na to czy uda sie zajsc w ciaze czy nie) jesli faza ta sie przedluza, tzn jesli nie wystepuje po tym czasie plamienie i utrzymuje sie temp to wtedy mozna mowic o zaplodnieniu... wejsc sobie na skarbmamy.pl Tam dziewczyny Ci pomoga, mozesz takze zalozyc swoj cykl:)

Gość żona małego głodka
rok temu poroniłam w 7 tygodniu... teraz sie strasznie boje ale baaaardzo chcemy miec dzidziusia :) mam nadzieje że nam sie uda i bedzie wszystko oki...

Gość Allllbinika
Tak zawsze gdy wystepuje jajeczkowanie kobieta wtedy jest płodna

Gość tak po chlopsku
wspolczuje, doskonale wiem co przezywasz,niestety... Ja za pare dni mialabym termin porodu, aktualnie staramy sie 4 cykl i wiem ze znowu lipa:( Na wszystko przyjdzie wlasciwy czas i jeszcze dane nam bedzie zostac mamami:)

Gość żona małego głodka
Ja się strasznie załamałam... cały rok biegania po lekarzach i sprawdzania co było nie tak. Mam dziwne przeczucie że też nam sie nie uda szybko ale nadzieje zawsze można mieć :) Też życzę Ci powodzenia. Trzymam kciuki :)

Gość tak po chlopsku
Dziekuje Ci bardzo:) Najwazniejsze to sie nie poddawac, ja nie raz zanosze sie placzem... Ale uda sie, musi:) Najwazniejsze co moge Ci doradzic to nie stresuj Meza, staraj sie nie pokazywac Mu kiedy masz dni plodne, zeby nie czul presji... Powodzenia, bedzie dobrze;) DUM SPIRO SPERO - Dopóki oddycham mam nadzieję..

Gość żona małego głodka
mój mąż razem ze mną śledzi cały cykl wiec nie ma szans zeby nie wiedział kiedy wypadaja dni płodne heheheh :P On w przeciwieństwie do mnie podchodzi do tego ze spokojem :) Jak to mówi bedzie co ma być i nie można niczego na siłe robic.

Gość *ehh*
Ja też Was rozumiem, na luty miałabym poród :( Nie stresuj się autorko, zapewne się uda, jak nie teraz to kolejnym razem Kochana. Ja też w to wierzę, też się staram na nowo.

Gość ózna małego głodka
Dziewczyny dziekuję Wam za słowa otuchy. ide sie kapusiac bo zaraz mąż z pracy wróci :P ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM MAMOM POWODZENIA I SOBIE TEŻ :D MIŁEJ NOCKI :D