Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionamyszka

Czy Wy też macie czasem wątpliwości przed ślubne?

Polecane posty

Gość zagubionamyszka

Macie tak jak w temacie? ja kocham bardzo mojego faceta ale czasem jak cos dowali i jeszcze próbuje zwalić mnie na mnie to mam go dość..Ja się staram a on jakąś głupią kłótnią podcina mi skrzydła:( Macie czasem też wątpliwości czy Wasz ślub to dobra decyzja? Chyba mam jakiś kryzys w związku..:(

mam kochana :) nie jesteś jedyna.. ale mimo wszytsko kocham go tak bardzo że przymykam na to oko.. rozmawiam z nim i jest coraz lepiej, obydwoje się staramy akich sytuacji uniknąc

Tak ale wiesz z moim jest tak że niby po kłótni rozmawiamy i wogóle i on mówi że rozumie i będzie się starał już tak nie robic a później jest znowu to samo.. Ja mam już poprostu dość tego że on zawini a później zwala winę na mnie:( po raz kolejny już tego znowu nie wytrzymam.

Gość nie mamy zadnych
watpliwosci jak zwala wine na ciebie to przykro mi ale sie nie zmieni wiec albo zaakceptujesz ze taki jest albo dasz sobie spokoj ze slubem ja manipulatorom mowilam zawsze NIE i dzisiaj nie mam tego problemu co ty

Gość zagubionamyszka
Tylko wiesz tak naprawdę to ja jestem bardziej manipulantka a on chyba nauczył się tego trochę ode mnie tylko nie umie tego stosopwać i najłatwiej mu jest zwalic na mnie(tak się broni) a szkoda mi go zostawiac bo go kocham i on mnie też. Ogólnie to bardzo dobry facet, pracowity, zabawny, nie zdradza mnie, nie ogląda się za innymi itp.