Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Białystok,Białystok

Gdzie w Białymstoku znajdę lekarza,ktory wykona mi Cesarke na zyczenie?

Polecane posty

Gość Białystok,Białystok

??

Gość ja ci zrobie
znieczulenie mlotkiem i cesarke scyzorykiem

Gość Białystok,Białystok
Haha,dobre:) Sprawa jest poważna.Przy pierwszym porodzie ledwo uszłam z życiem,nie chce drugi raz się męczyć.Chcę urodzić godnie ten ostatni raz. Proszę Was o opinie.Wiem,że CC to operacja niebezpieczna,ale ja nie jestem w stanie urodzić drugie dziecko SN..Pierwszy poród był tak bolesnym doświadczeniem,że z depresji wychodziłam 3 lata

przecież nikt tu nie będzie wkopywał lekarza podając nazwiska. Musisz dowiadywać się pocztą pantoflową

Gość Białystok,Białystok
No,ale chyba jest jakis szpital prywatny,ktory wykonuje tego typu zabiegi?

Gość nbiuaskjuhdkjd
U Arciszewskiego. Albo na Parkowej. Pogadaj z lekarzem. Powiedz jakie były Twoje przeżycia i, że nie wyobrażasz sobie drugiego SN. Urodź u nich. CC 1700 zł.

mam podoby problem. uważam, że każda kobieta powinna mieć prawo wyboru w jaki sposób urodzi. to każdego indywidualna sprawa i nikt inteligentny nie powinien krytykować. napisz proszę czy dowiedziałać się czegoś więcej w tym temacie. ja zastanawiam się nad prywatną kliniką ale z tego co wiem to tam też trzeba mieć wskazania do cc.

Gość po pierwsze
Jak chcecie rodzić przez cc to powinnyście od poczatku chodzić do prywatnej poradni, a potem rodzić w prywatnej klinice. Parkowa lub Zamenhoffa.

Gość a ja chętnbie oddam
tylko prywatna klinika, koszt około 6tys

Gość rozwiązanie jest easy
też uważam że każda kobieta powinna mieć możliwość wyboru, a dla mnie rodzić godnie to nie przez SN bynajmniej :o

Gość spokojnie prosze Pana
Ale wy chore jesteś !!! Cesarka na życzenie, po tej cesarce bedziesz dochodziła do siebie 6 lat, zastanów sie kobieto !

Nie będę oceniała kogoś kto chce rodzić tak czy siak. Ja miałam cesarkę bo mimo wywoływania porodu nie było rozwarcia. Urodziłam dwa tygodnie temu. Straszny był tylko pierwszy dzień po. Dzis czuję się wyśmienicie. Blizna jest malutka ( jak lekarz wyjął dziecko przez ten otworek? ), nic mnie nie boli. Wszystko zatem zależy od fachowości lekarza ( mój był wspaniały ) i od pacjentki. Pozdrawiam.

Gość misisa
po cesarce 6 lat dochodzic do siebie????? hehehehe to jestem ewenementem bo po ok 4 tyg po-szalalam na weselu

moim zdaniem skoro lekarz poprzednim razem nie zlecił cesarki to zapewne uważał że nie jest ona potrzebna,wg mnie autorka topiku to poprostu panikara i to jej( ledwo uszłam z zyciem )jest mocno przesadzone zapewne ma niski próg bólowy i tyle, powinna poprosic o znieczulenie zewnątrzoponowe i po krzyku.

misisa- to gratutluje głupoty!!!

Gość misisa
jakiej glupoty??????? moja droga mialam ginekologa ktory mi na te "głupotę" pozwolił:) ty lekarzem nie jestes wiec ciebie sie słuchać nie mam zamiaru:) szczególnie po twoich :teoriach 6 letnich":D:D:D:D:

Gość misisa
co do autorki to ma prawo wyboru i jej próg bólowy jest jej wyłączną sprawą.najlepiej jednak faktycznie zapłacić za znieczulenie zewnątrzoponowe często po tym znieczuleniu poród kończy się cesarką, a przynajmniej nie odczujesz bolu

Ależ wy głupoty wypisujecie ;] Poród 6000zł?? W Warszawie może tak. Białystok to tak jak ktoś napisał: 1400 Parkowa, 1800 Zamenhofa (już nie 1700). Tam niby nie ma 'na życzenie'. Ale jest tak, że pochodzisz tu lub tu powiedzmy od 7-8 miesiąca ciąży na wizyty normalne (oczywiście płatne), lekarz Cię pozna i pod koniec ciąży napominasz delikatnie, że miałaś takie doświadczenia i nie chcesz tego przechodzić jeszcze raz i że wręcz marzysz o CC, bo inaczej z depresji nie wyjdziesz bla bla bla. Podobno za dużo nie trzeba ich przekonywać. Wiadomo, to dla nich spora kasa. A że po cesarce dochodzi się 6 lat do siebie??? Kobieto to kto Cię operował?? do zdjęcia szwów (czyli 1 tydzień) może być gorzej, ale później śmigasz jak ta lala.

dziwne, że największymi przeciwnikami cc są męzczyźni. a autorka zakładając temat nie prosiła o pomac w podjęciu decyzji o sposobie porodu. dziwię się, że w dzisiejszych czasam ludzie są takimi hipokrytami. czy kobieta nie ma prawa zadecydować o tym jak chce rodzić nie narażając się na wrogie osądy i chamskie docinki?

Gość limonkow@on@
Skoro dochodziłaś do siebie tak długo psychicznie, mniemam, że byłaś pod opieką psychiatry?! Jeśli tak,sprawa jest prosta, idziesz do psychiatry i on daje Ci wskazania do cc. Nikt z takimi wskazaniami nie będzie dyskutował. Pozdrawiam

Znam osobę , która rodziła dziecko przez CC, właśnie na Zamenhoffa, chwali sobie bardzo. Po urodzeniu kilka dni nie miała pokarmu, ale to normal, a potem poleciało, że hej...Pierwsze dziecko urodziła normalnie, (z porażeniem okołoporodowym), a drugie przez CC, zdrowiuteńkie. Jeszcze dostała jakąś kasę z NFZ...

Gość gość
Czy w klinice na parkowej mozna zrobic cc na zyczenie? Jak dzwonilam do nich to kobieta z recepcji powoedziala, ze ma zyczenie nie wykonuja cc.