Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola 22

boję się seksu.....

Polecane posty

Nie wiem jak się przełamać, boje się nagości, mojego ciała, wstydze się, i boje się bólu...., że jetem niedoświadczona, ciąży........:( czuje się jak jakiś niedorozwój, aseksualna ehhhh

Gość elomelo21e
to żyj nadal w celibacie.nie wiesz ile tracisz...

Gość nie mam czasu przesiadywac
w końcu ci przejdzie ja tak miałam do 21roku zycia ale spotkałam odpowiedniego faceta i nie mam przy nim zadnych obaw ani oporów nie schodze z niego :D

Olu, Skarbie, to normalne na początku. Potrzebujesz kogoś kto cię stopniowo nauczy seksu i przyjemności z niego płynącej.

większość kobiet miała/ma takie obawy. strach przed nagością szybko mija :) dla faceta nie jest specjalnie ważne to jak wyglądasz nago, jesli Cię kocha, jestes dla niego zawsze piękna :) Niedoświadczenia sie nie strachaj, wiele rzeczy przychodzi naturalnie, z resztą wiesz jak to jest :) trening czyni mistrza :) Nie jesteś niedorozwinieta, ciocia Wiera kategorycznie zabrania Ci tak o sobie mówić! A ból... :) Jak boli to znaczy, że żyjesz :) Wszystko przyjdzie w swoim czasie :) Juz kiedys pisałyśmy tutaj, tak mi się wydaje :)

regularnie zadowalaj się paluszkami potem bólu nie będzie:P albo będzie ale przyjemny :) zabezpieczcie się i nie spinaj sie bo bedzie klapa najlepiej uprawiaj sex jak jesteś tego w 100% pewna, rozluźniona i podniecona, nie spieszcie sie, niech cie dotyka jak najdłużej, a bedzie bajecznie:)

ale ja w tym wieku teraz wstydze się przyznać że jestem dziewicą :/

Gość Master111 do ola 22
ja cie rozdziewicze

Też bym sie wstydziła :-O Ale pamiętaj, że faceci zwykle się cieszą, że mogą być "tymi pierwszymi" :-) BTW - gdzieś ty się uchowała tyle lat?

Masz 22 lata i się wstydzisz? Proszę Cię... Fakt bycia dziewicą nie jest powodem do wstydu, uwierz mi :)

Co ty pierdolisz sugar_kane :O Dziewczyna ma obawy, wstydzi się bo to poważne sprawy dla kobiety. :O Żeby niektóre 15latki chociaz przez 5 minut miały takie dylematy jak ta laska.

czemu niby sie wstydzisz tego że jeszcze się nie kochałaś? myślisz że po pierwszym współżyciu myśli się o sobie o kurcze teraz to jestem :classic_cool: ?;D bzdura wstydzić to się można bałaganu w domu, albo nieukończenia szkoły...ale dziewictwa? eee

takie beznadziejne czasy nastały ze wrażliwe dziewczęta i cnotliwe są wyszydzane a cwaniary pijące najtańsze wino pod blokiem i rozkładajace nogi w kiblach na dyskach są takie zajebiste :O szkoda gadac

Jeżeli trafi na odpowiedniego mężczyznę, którego pokocha z wzajemnością, nie będzie się bać ani wstydzić :-) Czego życzę autorce z sałego serca

dopisuję się do życzeń Olka nic się nie martw będzie fajnie:)

Nosz kurde nie chciałąm rozkladać nóg jak byłam gówniarą, po prostu - uważałam że to nieodpowiedni wiek! A teraz jak nadarza się 'okazja' to się tego boję ! rozumiecie? :P i wstydze się właściwie nie wiem czego, chyba to wszystko przez te głupie stereotypy :/

Ola nie przejmuj się ale doskonale Cię rozumiem :(.ja mam 26 lat i w życiu 3 facetów.Z tym,że 2 ostatnich oszukało mnie po kilku miesiacach,więc seksu nie było dużo a jak juz to najczęściej klasyk.Natomiast z pierwszym facetem byłam 7 lat ale jak się poznalismy oboje byliśmy bardzo młodzi i nie myslelismy o seksie.A jak juz zaczęliśmy to też głównie klasyczna pozycja i chyba raz na jeźdzca ale to była porażka.Teraz poznałam super faceta.Młodszego o 2 lata.Ciagle w sumie tematy rozmów schodzą na seks.jakie pozycja itp itd.ja bardzo się wtedy peszę i czuję się jak ostatnia "niewydymka" nie mając za soba większości pozycji.Wstydze się tego bardzo on mówi jak to się z była kochał tak i tak,że jest super,że to że tamto ehh :(.Myśli pewnie,że jak jestem starsza i mam 26 lat to już mam cała kamasutrę za sobą :(

Anioł-dla-M pamietaj, że ci, co dużo mówią - mało robią. Może facet chce się tylko dowartościowac takimi ciągłymi pochwałkami?

Gość afi01
Ola nie przejmuj się, masz jakiś namiar na siebie?

no wlasnie ja teraz tez poznalam mlodszego faceta ehhh i pewnie mysli jaka to ja nie doświadczona heheheeeh a tu taka lipa :/ no wiec wiecie juz czemu sie wstydze ...

Gość afi01
sugar mozna wiedzieć jakie fakultety studjujesz??medycynę?

Gość afi01
OLA daj namiar

Sugar Kane-czasem tak jest ale w sumie wydaje mi się,że ma doświadczenie.I to mnie paraliżuje.Próbuje mnie podpytać,cvzy lubię taka a taka pozycję itp a ja nie wiem co odpowiedzieć.Powiedziałam wprost mu,że to i to ale chyba i tak mysli,że jestem doświadczona.W dodatku mam kompleksy i on swoim zachowaniem mnie jeszcze bardziej jakby zamyka w sobie.Boję się,że jak dojdzie do seksu bo się spotykamy jakiś czas to mnie wysmieje albo będzie klapa jak nie będę umiała się nawet ułożyć czy "skakać na jeźdzca " :O.Dla niektórych to śmieszne ale uwierzcie,że dla mnie to trudne :(

Gość afi01
który roczek?

Wystarcz, że powiem, że późny rok i na jednych i na drugich studiach. Czemu tak dopytujesz? Temat tej dyskusji jest zupełnie inny. Pupciaan - ugh z religią naszą wspaniałą katolicką nie mam i nie chcę mieć nic wspólnego, nawet nazwy uczelni :-D