Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zaklopotana

po ilu diach cipka zaczyna dziwnie pachniec?

Polecane posty

Gość lekko zaklopotana

jedziemy z moim chlopkiem na prgram survivalowy pod koniec listopada. problem polega na tym, ze mamy okreslona liste rzeczy ktore moemy zabrac i na liscie nie ma ani recznikow ani nwet hustecze do higieny intymnej. w programie od razu zapowiedzine jest, ze nie ma mozliwosci mycia sie przez tydzien chyba, ze najdzie sie zrodlo ale wiemy, e na trasi jest tylko jedo i jest ukryte. w zwiazku z tym chcialbym wiedziec po ilu dniach bez mycia sie moja cipka zacznie wydzielac dziwny zapach? ktos moze kiedys prawdzal?:) prosze o pomoc:)

Gość lekko zszokowana
już pod wieczór może nie źle capić zaproponuj swojemu facetowi aby ja wylizał przed snem, lub jak nie będzie miał ochoty to wynajmij jakiegoś owczarka niemieckiego

Gość lekko zaklopotana
wieczorem? myslalam, ze przynajmniej z 3 dni! czy to juz bedzie silny zapach? kiedys zdarzylo mi sie nie myc dw dni ale nie sprawdzalam zapachu waginy. nie chce tez uprawiac eksu z moim facetem jesli bede dziwnie pachniec

Gość lekko zszokowana
zalej sobie cipkę wc pikerem to nie będzie śmierdzieć przez jakiś czas

Gość lekko zaklopotana
wiem, ze to nie wczasy, jezdzimy na to od kilku lat ale wczesniej moglismy zabrac przynajmniej chusteczki:) tym razem wybralismy bardzo ciezkie warunki. poza tym nwet na survivalu znajdzie sie czas na seks:)

Gość po co jedziesz
To chyba nie dla ciebie -taki obóz. Po tygodnu wszystko będzie smierdziec: z ust, z waginy, z pod pach - WSZYSTKO!

Gość lekko zaklopotana
ja lubie survival. bylismy juz w alpach, na wyspie, w roznych miejscach. co do zapachu z ust to pozbywasz sie go liscmi, pachy smauje talkiem, bo tak jest zawsze dozwlony:) da sie wytrzymac:)

jesli w ogole nie bedziesz sie tam myc to ja nie wiem. raczej nie wyjdzie to na dobre, minimum raz dziennie trzeba sie podmyc bo inaczej latwo zlapac bakterie. po seksie raczej tez powinno sie podmyc. kurde, a nie mozesz przemycic tych chusteczek w staniku?:)

Gość kamelijjjka
o kurwwwa myslę że po pierwszym sexie będziesz się cała lepić śluz sperma przecież jak się nie będziesz myć to idealne środowisko do rozwoju grzybów i bakterii żebyś nie złapała potem stanu zapalnego.