Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Po raz kolejny oszukana... Dlaczego dla facetów liczy sie tylko sex ?

Polecane posty

Gość malenka milosc

Znamy sie od 3 lat... Czesto rozmawialismy na gg, żartowaliśmy. Mnie zawsze do niego ciągnęło... 3 tyg temu spotkalismy sie, piliśmy i jakoś tak wyszło, że zaczelismy sie całowac. On chciał sie bzykac, ja mu powiedziałam ze sex dla mnie to coś wiecej niz tylko bzykanie... Po 2 dniach znowu sie spotkaliśmy, powiedziałam mu, żeby zastanowił się czego oczekuje od naszych spotkań. Powiedział że chce byc ze mną. Ja mu, żeby sie zastanowił, bo zostałam juz wiele razy oszukana i że nie bedzie miał ze mną tak łatwo jak z innymi. Powiedział że chce, że nie zalezy mu na sexie. Wczoraj mieliśmy sie spotkac, napisał ze nie moze. Czułam ze cos jest nie tak. Napisałam ze mam nadzieje ze nie jest z inną. Oddpisał ze siedzi z myślami i że i tak pewnie mnie straci. Napisałam że nie jesli bedzie szczery. Potem ze przeprasza za swoje zachowanie. Napisałam czy coś zrobił. On ze przeprasza... Dziś rano "nie ciągnijmy tego, zawaliłem wszystko". Domyślaam sie ze był z inną... A ja go chyba naprawde kocham...

Gość malenka milosc
co z jaką inną ?

Gość prawiczek maciej
nie tylko

Gość malenka milosc
Domyslam sie. Nie napisałam wam wszystkiego. Kilka m-cy temu on w necie zamieścił ogłoszenie ze chce poznac starsza kobiete do sexu. Był wtedy z inną... Przypadkiem znalazłam to ogłoszenie, napisałam do niego z innego nr gg, i on chciał sie spotkac. Wczoraj jak nie mógł sie ze mna spotkac, tez z nim rozmawiałam jako ta inna, był chętny do spotkania. Ale zniknął z gg, a ja juz nie miałam siły na niego czekac jak wróci. Podejrzewam ze znalazł inną z którą sie wczoraj bzykał. Potrafiłabym mu chyba wybaczyc gdyby mi powiedział. Ja go naprawde kocham...

Gość malenka milosc
wiem... nigdy nie przypuszczałam że sie tak zakocham ze potrafiłabym byc z kimś takim... Ale jednak...

bedziesz z nim ale w niepewnosci i ciaglych podejrzeniach, dlaczego chcesz sie w to pakowac? sa inni wartosciowi mezczyzni. Uwazaj na Niego w szczegolnosci, tacy faceci to nosiciele roznych chorob, przeciez wiesz.

Gość malenka milosc
wiem... łatwo jest mówic... ale ja juz nikogo nie znajde, nie bede potafiła z nikim byc... moje zycie jest takie beznadziejne... mam 22 lata i nic z czego mogłabym sie cieszyc...

Gratuluję . Potem będzie płacz, zażalenia, rozwody, kłótnie o dzieci i alimenty. Sprawdza się przysłowie "widziały gały, co brały". Najlepiej później udawać, że wcześniej był inny, dobry , a Ty kochałaś go prawdziwie :) Jak masz trochę oleju w głowie i nie chcesz dać sobą pomiatać jak najgorsza szm... - wiej od niego jak najdalej.

Prawda jest taka ze kobiety poza byciem utrzymywaną chcą tylko seksu. Gadka, ze została wykorzystana tylko do seksu a chciala czegos wiecej to tylko tarcza ochronna przed zostaniem nazwaną puszczalską. Gdyby samego seksu nie chciala toby sie nie przespala Ale seks dla samego seksu moze okazac sie mniej szczegolny niz polaczony z uczuciem. Lubie seks i to bardzo ale seks bez uczucia jest mniej podniecajacy:)

Gość malenka milosc
Prawiczku Jeżeli chodziło Ci o mnie ze zostałam wykorzystana dla sexu to nie - on chciał, ja nie. Jestem 22 - letnią dziewicą i nie mam zamiaru oddac sie byle komu... Chociaz jemu chciałam...

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl

Dlaczego dla facetów liczy sie tylko sex ? Bo malo ktora kobieta ma cokolwiek innego do zaoferowania? Uwazaja, ze jak wrzuca tone tapety na pysk to juz sa mega piekne, a potem sie dziwia, ze faceci nie patrza na ich "piekne dusze" i "ogromna ynteligjencje".

Gość hguyturt
nastepna pierdolnieta,wam jest dobry psychiatra potrzebny!!!

offerma, dodaj do tego jeszcze "szoping", opowiesci o flirtach z innymi kolesiami oraz opowiesci z cyklu "a slyszales co u haliny?"...

Gość Ten pierwszy raz
Przychodzi baba do chłopa a ona nie chce - żałosne