Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondiqa

jaka herbate lubicie?

Polecane posty

Gość Blondiqa

Jaka herbate lubicie?

Gość he i jeszcze raz he
a co to kurva ma do uczuciowego?

widze, ze forum uczuciowe juz jest tak beznadziejne, ze uczuciem zaczynamy dazyc herbaty... Ja kocham się w miodowo - imbirowej

Gość eunika90
melise! albo czarna pomarancza z guaraną!

Gość mocna earl grey
czerwona z dodatkami to wieczorem

Gość Blondiqa
moze to twoja pizda wali ryba heheh

Gość karolcia8989
zielona chociaz nie smakuje;) ale najbardziej zwykla z cytrynką, ty w Angli nauczylam sie z mlekiem:)

Gość Ona 31krak
truskawkowa

ale najbardziej zwykla z cytrynką, ty w Angli nauczylam sie z mlekiem" do tego parówki z dżemem i mamy pyszne śniadanie :P

Oolong, półfermentowaną. Zakochałam się też w zajebiście drogiej lotosowej, ale za biedna na nią jestem, więc pijam od święta. Kupuję od znajomego, który przywozi w niedużych ilościach z Chin, nie to, co ten syf w polskich sklepach.

Za to warto docenić mieszanki ziołowe i owocowe, które mamy akurat dobre (bo tradycyjne herbaty wołają o pomstę do nieba). Truskawkowe, malinowe, porzeczkowe, czy z ziół jak pokrzywa, rumianek, melisa. Zdrowe, dobre, itp:)

Ja uwielbiam różne, np. malina + dzika róża, mięta + jabłko, hibiskus + owoce leśne. Ale ZAWSZE sprawdzam jaki % owoców czy ziół występuje. Często jest to 1 % !!!! Więc sprawdzajcie Kochani, co kupujecie :-)

Gość Gerberka29
Uwielbiam Japoński Rarytas - wspaniała herbata na bazie dwóch herbat zielonych Bancha i Genmaicha z dodatkiem pędów bambusa, kawałków imbiru, kardamonu, ananasa, papai, orzecha kokosowego, mango, płatków i pączków róży i aromatu. MNIAM :)

Gość Gerberka29
www.eherbata.pl Ostatnio zaopatrzyłam się w rózne na długie, zimne wieczory. Takie jesienne, rozgrzewające zapasy ;)

przede wszystkim zielona,teraz pije zielona z zurawina,i z kawalkami ananasa. Ale na zimnie wieczory najlepsza zwykla herbata z cytrynka,miodem,albo z sokiem z pigwy:) Lubie tez herbatke z dolewka rumu.

Gość Desireno
Ja przepadam wprost za herbatami smakowymi. Ostatnio upajam się smakiem mandarynkowej Dilmah albo na przykład brzoskwini połączonej z owocem lychee. Normalnie pyszne i naprawdę fajnie smakują.

Gość gałganka
ja się teraz lubuje w earl greyu, jaśminowej zielonej i Figura detox. Wszystk. ie są pyszne i sprawiaja ze sie super czuje. Szukam też zielonej earl grey, ktos słyszał?