Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pop_rock_star

Czy czytaliście...

Polecane posty

Gość pop_rock_star
jakby życie nie było już wystarczająco skomplikowane bez tych problemów z facetami haha:D płeć mózgu właśnie pobrałam i zamierzam poczytać, a o czym dokładnie to jest? da mi odpowiedź na pytanie: co siedzi mu w tej głowie?:P

Gość wiolkafiolka
ja tez chce plisss rybkawiola@o2.pl

Gość wiolkafiolka
rybkawiola7@o2.pl sorry

Gość adlaczegoja
ja tez poprosze o ebooka toja_19-19@o2.pl

Gość pop_rock_star
jak sercem to kiepska sprawa, bo wg książki się nie szanuje, bo mnie olewa tak na dobrą sprawę, a ja dalej chce w to brnąć;)

rzata małgo - mam ebooka "Kobiety...", chcesz? :) Hmm z "Płci mózgu" dowiedziałam się na przykład dlaczego dla facetów skok w bok jest nic nieznaczący tak, jak to faktycznie później tłumaczą ;)

Gość pop_rock_star
satysfakcjonuje Cię owe wytłumaczenie skoku w boku w książce, na które wg mnie nie ma usprawiedliwienia?

Oczywiście, ze nie, ale przynajmniej ktoś raz nazwał to w sposób jaki do mnie dociera, co nie jest równoznaczne z tym, że się z tym zgadzam lub to popieram ;)

Gość adlaczegoja
dziekuje

Gość pop_rock_star
to chyba dzisiaj przeczytam owa książkę;) dlaczegoja: nie ma za co:)

pop_rock_star, a wyślesz mi "Płeć" na maila? Bo miałam tylko w wersji papierowej a myslę, że do tej książki warto kiedyś jeszcze wrócić :)

Gość pop_rock_star
jasne, podaj maila:) znasz jeszcze może jakieś książki o podobnej tematyce, jak te o których pisałyśmy w wątku?:)

natka.gwiazdka@o2.pl i z góry dziękuję :) Niestety, tylko te 3 książki mam. Poza tym z reguły nie zbieram ebooków, bo wolę wydania papierowe ;)

Gość pop_rock_star
wysłane, nie ma za co:) chodziło mi oto czy mogłabyś coś polecić z tej tematyki, generalnie też ebooków niekolekcjonuje, ale jak danego tytułu nie ma w księgarni/bibliotece/u znajomych na półce to szukam w sieci i trochę się nazbierało:)

No właśnie nie znam nic więcej, kiedyś jedynie drukowałam jakąś garstkę z ebooka "Mężczyzna od A do Z", bo cała nie była dostępna tylko kilka fragmentów, ale nie powiem Ci nic więcej na jej temat, bo po prostu nie pamiętam :P

Gość pop_rock_star
mężczyźni od a do z to mam, też planuje przeczytać, ale po tej lekturze pewnie będę mieć większą "sieczkę" w głowie niż dotychczas;)