Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Partner

Niepracująca kobieta = leniwa kobieta?

Polecane posty

tfygbjn - dlatego widzę winę obydwu stron - jakby naiwny nie pozwolił się wykorzystać, nikt by tego nie robił:) Więc nie żal mi go wcale, prowadzę tylko luźne dywagacje:)

Gość klementynka 81
dlaczego ci sie tu ni podoba? bo juz nikt ni przyklaskuje tobie?

Gość biedna kuraaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jaja !!!!! moja kolezanka tez nie pracuje .... ale zajmuje sie domem sprzata , gotuje ..to jest jej praca ...jej mąż nic nie robi w domu bo pracuje .. mają 2 dzieci ..dzieci są wspolne wiec razem je wychowują ... on kąpie syna , bawi się z nim , wychodzi z nim na spacer wkoncu dziecko musi miec kontakt z ojcem ...ona w tym czasie zajmuje sie malą coreczka..karmi itd ... Moj maz pracuje 10-17 i nic w domu nie robi (dobrze , ze dzieci nie mamy) nie robi zakupow , kompletnie nic nie robi ... ja pracuje 8-16, sprzatam , gotuje !! wszystko sama robie !! a no i studiuje zaocznie ... a pozatym to mam 25 lat i jestem super laską wiec z palcem w dupie znalazlabym sobie zastepswto Uwazam , ze twoja dziewczyna to len smierdzacy !!!!

Gość też taka jestem
o jezu ja tez nie pracuję bo mi się nie chce...mąż mnie utrzymuje i tak było od początku małżeństwa....w domu to nawet więcej on robi....myje naczynia,okna,podłogi,sciera kurze....a ja?...hmmmm??? mimo to mąż bardzo mnie kocha,mówi mi to kilka razy dziennie i okazuje...a do modelki to mi 100 lat świetlnych brakuje...niektórzy faceci po prostu kochają swoje zony jakie by one nie byłe ''złe''

Gość beatand
a co powiecie na to zajmuje sie domeem (dosyc duzy)sporzatam ,gotuje prasuje jeszcze dochodzi ogród plewienie koszenie trawy takie tam,mamy dwojke dzieci ja sie nimi opiekuje ucze sie z nimi zawoze odbieram ze szkoły, rachunki zakupy to jest na mojej głowie. legalnie nie pracuje ale pomagam mezowi w działalosci ,jestem zaopatrzeniowcem tak mozna to nazwac zajmuje sie oplatami w firmie papierami nie ksiegowoscia ba na tym sie nie znam ale pozostała czescia papierów,nie mam z tego zadnych kozysci finansowych a i tak to ja jestem pasozytem bo nie zarabiam na zycie tylko maz i to ja jestem len i co ja mam powiedziec on w domu nic nie robi czasmi pobawi sie z dziecmi albo zrobi jak juz trzeba ale tak to wszytko jest na mojej głowie ogolnie mam przesrane

Gość Facet 74
Gdybym miał wybierać to co? Twoim zdaniem wybrałbym modelkę? Nie. Wolę bardziej kobiece kobiety, i niższe :)

Gość biedna kuraaaaaaaaaaaaaaaaaa
beatand -------chyba nie zrozumialas tego co my tu piszemy ! jezeli kobieta zajmuje sie domem a maz pracuje to jest wpozadku !! a sytuacja tu opisana to taka , ze koles pracuje w domu i na etacie a jego panna calymi dniami sie leni przed komputerem !!!!

Gość beatand
zrozumiałam dobrze laska tego pana to len bez dwóch zdan dała tylko swoj przykład ze kobieta robiac wszytsko tem moze byc leniem :P