Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszłam do nowej pracy

Poszłam do nowej pracy - i dziwnie się czuję.

Polecane posty

Gość pogratuluj koleżankom
możesz jeszcze im wspomnieć że one boją się że się zestarzeją i zbrzydną i nie pozostanie im nic do zaoferowania facetowi ty takich dylematów nie masz bo poza urodą masz jeszcze inne atuty

Gość mały odkrywca
To było temu szefgowi powiedzieć że jest coś takiego jak kodeks pracy i nie masz obowiązku zostawać po godzinach ! Masz prawo być traktowana na równi z innymi pracownikami. Jest chyba tylko taka zmiana która weszła od września że jeżeli ktoś nie ma swojej rodziny to raz w miesiącu ma obowiązek umyć buty szefowi własnym językiem i wytrzeć swoimi majtkami. Ale to tylkko tak usłyszałam od mojej mamy więc nie wiem czy to prawda bo moja mama lubi czasem bujdy puszczać :) Ostatnio swojego mężowi powiedziała że wygrała piątkę w totka a tak naprawdę wygrała szóstkę i zachowała dsla siebie 4 mln złotych a mężowi oddała 5 300 zł :) Cikawe na co wyda , mam nadzieję że na mnie :)

No nie, to trochę niemiłe, nie uważacie? a one raczej są troszkę bezmyślne, ale nie złośliwe. Tylko czasem naprawdę mi głupio, jak np. ktoś czyta jakiś artykuł, że powiedzmy po 30 nasilają się różne dolegliwości i słyszę "no, bo po 30 to się już człowiek sypie" - a potem "soory, nie miałam Ciebie na myśli"...

Ten ostatni tekst chyba zachowam na pamiątkę :D dobre :)

Gość mały odkrywca
podszywek ,wypierdalaj leszczu stąd :D

Nie przejmujcie się podszywami, jak ja się nie przejmuję, one tylko nadają kolorytu :)

Gość mały odkrywca
co wieczór przed zamknięciem biedronki skradam się przed jej wejściem aby cały w podnietach wysypać na głowę kasjerce kokosowe draże made in biedronka i radośnie zaśpiewać "dżingle bels dżingle bels dżingle odu łej" :P :classic_cool:

Gość mały odkrywca
ja pierdziele:O mam podszyw podszywa:O