Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_222

Co mam robić???

Polecane posty

Gość dziewczyna_222

Od kilku tygodni spotykam się z chłopakiem. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie to, że zauważyłam, że on i moja siostra bardzo przypadli sobie do gustu. Myślę, że aż za bardzo. Mój chłopak wpada do mnie prawie codziennie i kilka dni temu akurat mnie nie było, gdy przyszedł. Kiedy wróciłam i weszłam do pokoju, zobaczyłam, że on i moja siostra siedzą blisko siebie i chichoczą sobie w najlepsze. Jak mnie zobaczyli, mój chłopak od razu odskoczył od siostry. No i w ogóle jak on przychodzi a ona jest w domu to taki jest szczęśliwy, że szok. Musi z nią zawsze pogadać. Moja siostra też się nim zachwyca i to przy mnie. Powiedziała, że nie dość, że przystojny to jeszcze taki miły. Czasem jak na nich patrzę, to mam wrażenie, że między nimi coś się dzieje. Może przesadzam, ale zaczyna mnie to denerwować. Jak powinnam się w takiej sytuacji zachować? Dodam że mam 22 lata, mój chłopak 25, a siostra również 25.

Gość dziewczyna_222
Nikt mi nic nie poradzi?:(

Gość na bank mają sie ku sobie

Gość na bank mają sie ku sobie
a i moglas zalozyc ten temat w dziale uczuciowym a nie na ogolnej

Wspołczuje bo to rzezcywiscie sytuacja nie do pozazdroszczenia, niby to pewnie tylko sympatia ale az taka po raptem kilku tygodniach znajomosci miedzy nimi daje do myslenia...Powiedz siostrze szczezrez ze nie chcesz zeby tak sie spoufalała sie z Twoim chłopakiem i tyle, a chłopaka obserwuj