Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama aniołka_ [*] _

Chłopak powiedział mi że jeśli chciała bym mieć z nim drugie dziecko to...

Polecane posty

Gość mama aniołka_ [*] _

Witajcie Przeżyłam coś strasznego... rok temu poroniłam :( Nie cały miesiąc temu postanowiłam porozmawiać z chłopakiem o kolejnym dziecku (tamta ciąża była wpadką) On niestety kolejnego dziecka nie chce :( twierdzi że nie damy sobie rady... i że nie jest na to gotowy i powiedział mi coś jeszcze co strasznie mnie gnębi "Jeśli naprawdę byś chciała mieć ze mną drugie dziecko to byś je miała" Co o tym myślicie ? proszę o poważne wypowiedzi wyzwiska... krytykę możecie sobie darować

Gość mama aniołka_ [*] _
Przecież wyraźnie napisałam że poroniłam

Gość europe01
czyzby bał sie odpowiedzialnosci i chciałby zebys doprowadziła do kolejnej "wpadki"?

no ale co tutaj za dużo myśleć ....facet nie chce przynajmniej na razie dziecka ( bo nie powiedział Ci przecież że wcale nie chce prawda ? )....jak nie jest gotowy i uważa że nie będziecie w stanie się utrzymać to go nie zmusisz do niczego a to zdanie które Ci powiedział : "Jeśli naprawdę byś chciała mieć ze mną drugie dziecko to byś je miała" ja rozumiem tak że mogła być kolejna tym razem kontrolowana wpadka ...nic innego mi do głowy nie przychodzi

Gość mama aniołka_ [*] _
Pytałam... Odpowiedział "tak tylko powiedziałem" już nie wiem jak dokładnie to powiedział ale właśnie jakoś tak...

Gość skoro teraz...
nie jest dla Ciebie wsparciem, to myślisz że kiedyś będzie? Co za gnojek... znajdź mężczyznę z którym założysz rodzinę a nie szczyla.... współczuję

a tak na marginesie zapytam mielibyście gdzie mieszkać i z czego się utrzymać ...ja nie mówię o wpadce bo wtedy wiadomo że jakoś to musi być ...ale o dojrzałym planowaniu dziecka

skoro teraz...a dlaczego zaraz wyzywasz chłopaka autorki od gnojków ?...nie rozumiem ...o jakim wsparciu Ty mówisz ? być może chłopak jest zwyczajnie odpowiedzialny i wie że teraz na dziecko za wcześnie....to nie zabawka a odpowiedzialność na całe życie i taka decyzja powinna być podejmowana wspólnie

Gość mama aniołka_ [*] _
Mieli byśmy gdzie mieszkać i z czego się utrzymać. Nie rozumiem dlaczego tak powiedział...

Gość mama aniołka_ [*] _
No własnie ja też nie rozumiem tego co napisała "skoro teraz..."

Gość pewnie miał na myśli
ze jakbys chciała, to bys doprowadziła do kolejniej wpadki jaką antykoncepcje stosujecie ile macie lat?

też mam wrażenie, że facet sugeruje ci wpadkę ale to zły pomysł bo w razie czego będzie twierdził, że dziecka nie chciał będzie mógł obarczać cię winą jak nie podoła trudom tacierzyństwa itd bardzo wygodne jest jego podejście

Gość uwagagaga
chcesz miec z chlopakiem dziecko? lepiej sobie meza znajdz i z nim planuj dzieci

możliwe, ze boi się opinii rodziny, że będą go krytykowac, ze zdecydował się na dziecko a warunków zbyt dobrych ku temu nie ma. A tak zawsze można powiedzec, ze to była wpadka.

też mnie to dziwi Nie jest twoim mezem , ani nawet narzeczonym. Wnioskuję, ze nie mieszkacie tez razem. A ty myślisz o dziecku?

moze po prostu idiotko po prostu troche bardziej przezyl cala sytuacje? Pomyslalas o tym tepaku? Moze on w przeciwienstwie do ciebie nie chce leczyc zalu za jednym dzieckiem za pomoca drugiego? Ale nie, ty juz wybralas i bedziesz mu dvpe truc... Zayebista z ciebie zonka, nie ma co...

Gość Belllaaaa
w i kropka :D uśmiałam się czytając twoja wypowiedz :) żałosny/żałosna jesteś... czytaj może ze zrozumieniem co ludzie piszą hę ??? Autorko może chlopak tego samego co ty tylko się czegoś boi ? np. reakcji rodziców ?? nie wiem... i my tego ci tu nie powiemy musisz z nim raz jeszcze poważnie porozmawiać

Gość a to jest twoj mąż czy narzecz
ony czy zwykly chlopak?

Gość taaka jaaa
przecież autorka wyraznie napisała że chłopak ;/ Ale wy tępe jesteście nie które jeeezuu

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY. W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. w FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl

Gość też mi się wydaje...
... że chłopak sugerował wpadkę albo boi się reakcji najbliższej rodziny ? Z moim właśnie tak było... nie chciał ze mną 2 dziecka poniewaz bał się reakcji rodziny (ojca matki) bo jesteśmy bardzo młodzi 19 i 20 lat. Ale po krótkim czasie zdecydowaliśmy się na dziecko i jesteśmy szczęśliwi.

A wy jak myślicie ? Dlaczego jej tak powiedział ?

Gość mama aniołka_ [*] _
ja mam 16 lat a on 18

Gość mama aniołka_ [*] _
w zasadzie mogłabym też mieć dziecko z jego ojcem, ma 47 lat ale jest bardzo dobrze utrzymany, tamta ciąża to własnie z nim była :(

Wyjeżdżaj z tego tematu tępaku!

Gość mama aniołka_ [*] _
to mój temat tępa koorfo

Autorka tego tematu nie ma siana w głowie tak jak ty