Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama aniołka_ [*] _

Chłopak powiedział mi że jeśli chciała bym mieć z nim drugie dziecko to...

Polecane posty

Gość Czyste ooowooceee
Oj nie warto na tego... to "coś" zwracać uwagi. Jak dla mnie to chłopak autorki sugerował wpadkę. ciekawe jak sobie teraz żyją i czy wgl autora odwiedza ten temat

Gość takie tam duperele
Jak na moje leciwe oko Twój chłopak jeszcze nie dojrzał do założenia rodziny i działa na zasadzie "chciałbym ale się boje". Kolejna wpadka ma rozwiązać sytuację: wóz albo przewóz. Niestety, decyzję zrzuca na Ciebie co źle o nim świadczy. Na Twoim miejscu postarałabym się o ślub a nie wpadkę :)

Gość tylko i wyłącznie
ślub Cię urajutuje, bo będziesz miała inne sprawy do rozmyślania

Gość Czyste ooowooceee
Najgorsze będzie to że jak autorka zdecyduje się na kontrolowaną wpadkę i jak on zechce ją zostawić ??

Gość mama aniołka_ [*] _
a ile kasy ma twoj chlopak? grunt by mial kase, albo jego rodzice ja mam 3 dzieci z roznymi ojcami, co tylko jakiegos bogatego znalazlam to od razu do lozka, dzis zyje tylko z alimentow :)

Gość mama aniołka_ [*] _
siet, zly nick :D 🖐️

Gość Biedna dziewczyna :(
Bardzo ci współczucie i doskonale cię rozumiem.. bo przeszłam to samo co ty :( I tez strasznie pragnę drugiego dziecka jak niczego innego na świecie :(

Gość Biedna dziewczyna :(
A dlaczego tak powiedział ? Może dlatego że się boi kolejnej straty ? Albo dlatego że boi się reakcji rodziny ? Ile macie lat ?

Dziewczyny ja już nie mogę ...! :( Tak chcę mieć to drugie dziecko... "Kolejna wpadka ma rozwiązać sytuację: wóz albo przewóz." Tzn. jesli zajdę w ciąże on mnie zostawi ? albo ze mną zostanie ? dobrze rozumiem ? Może dlatego że się boi kolejnej straty ? możliwe bo ja również strasznie się tego boje.. ale to pewnie każda kobieta która poroniła sie tego boi. Albo dlatego że boi się reakcji rodziny ? Podejrzewam że właśnie to jest główny powód. Jego mama była najbardziej nie zadowolona z tej ciąży poważała co my to zrobiliśmy... że mieliśmy czas... itd po poronieniu boże! nawet nie zapytała jak się czuję.. jak to zanoszę... tylko mówiła.... jesteś młoda... nic się nie stało... boże ! nie na widzę jej za to ! Ile mam lat ? Nie ważne ile mam lat jestem bardzo młoda.

Gość L.H.O.O.Q
w pewnym wieku kobiety czują ogromny instyknt macierzyński, ja własnie przezywam coś podobnego, gdy widze bobasa to mysle sobie, że chciałabym zajść w ciąze z moim partnerem... ale ja mam dopiero 21 lat, jeszcze duzo duzo czasu na wszystko, na dziecko przyjdzie odpowiedni moment. moze tez cos takiego przezywasz? moze warto jeszcze troche poczekać...