Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzywdzona nbvbnbvn

Chamsto w tramwaju

Polecane posty

Jestem w 6 miesiącu ciąży,pracuje jeszcze i dzisaj, musiałam wracać do domu tramwajem.Ale to co mnie tam spotkało przechodzi ludzkie pojęcie!Tramwaj był zapełniony,głównie studentami i młodzieżą,i nikt absolutnie nikt nie ustąpił mi miejsca.Musiałam się trzymać rurki,i cały czas bać się o mój brzuszek,podeszłam do jakiegoś smarka i mówię żeby ustąpił mi miejsca a ten gnój,na to "spierdalaj locho" ludzie nawet nie zwrócili na to uwagi.Czuję się skrzywdzona i jest mi przykro że społeczenstwo jest tak niekulturalne i hamskie.

Gość Nokia 5610
a skad we wrzesniu ci studenci w tramwaju? :P

Gość dfdsaaaaaaa
kampania wrzesniowa pewnie

miałam na myśli młodych ludzi

no kultura wymaga żeby ustąpić, niestety to nie obowiązek,a to jak do Ciebie się odezwał... też mi przykro

Gość erwrwewerewrwewerwer
Hahaha :D Kiepskie prowo LOCHO :D

Gość zrobiłaś se brzuchol
to stój głupia kurwo! i nie nazywaj tego brzuchola w którym jest twój bękart brzuszkiem

Gość dfvdgfg123123
teraz LOCHO ciesz sie ze swoim grubym dupskiem siedzisz na krześle i nie marudz

Gość wróżka domestosa
Jakiej rurki trzymałaś się????? No nie wiem co to za rurka z kremem???

Gość izulekskk
ludzie to wredne, chamskie istoty.. sami powinni wiedziec ze trzeba zrobic miejsce, a jesli nie schodza to znaczy ze lepiej ich o to nie prosic i nie narazac sie na uslyszenie takiej odpowiedzi jaka uslyszalas z ust tego gowniarza..

Gość bnbnbnb
moze gdybys mamuśko tak tego smarka poprosiła o ustąpienie ( w przedszkolu zapewne uczyłas sie o "3ech magicznych" słowach") bo w brew pozorom taki smark tez zasługuje na okazywanie mu kultury i gdybys zmiekczyła ten tryb rozkazujący on zapewne inaczej by zareagował, jesli nie jest poprostu patologią a ty pechowo trafilas

Gość dfvdgfg123123
trzymała się rurki kanara buhahaha

To nie jest żadna prowokacja!!!!!! Was to śmieszy jakiś bachor odezwał się do mnie jak do koleżanki a jestem przecież od niego starsza,wypadało by mieć trochę szacunku , rozumiem że można odmówić ustąpienia miejsca ale takie odzywki?to szczyt wszystkiego.Poza tym chyba wypada ustąpić ciężarnej,zwłaszcza że byli tam głównie młodzi ludzie

Gość on smark ty locha
kultura kuleje po dwoch stronach :D

Gość kurrrewna
Różna jest młodzież. Jednego być poprosila i by ci w podskokach ustapił i jeszcze przeprosił, ze nie wstał wczesniej, a inny ci właśnie tak powie. Przepraszam, ale w jakich słowach ona sie do niego niby zwróciła, że zasłużyła na odpowiedź "SPIERDALAJ LOCHO"? To by musiało byc "Jebany smrodzie wypierdalaj z tego cholernego siedzenia, najduchu zasrany". Czy tak wyraziłas swoja prośbę? To jest tak, ze nie ma jakiegos prawa, które cieżarnym gwarantuje dostęp do miejsc siedzących. Ludzie jadą z pracy, ze szkoły, taki uczeń nie był nigdy w ciaży i nie do końca zdaje sobie sprawę z tego, jak taka cieżarna moze sie czuć albo ze sie boi o swój brzuch. Szkoda sie o to złoscić, to i tak nic nie da. niektórzy ustepują, akurat w tym autobusie takiej osoby nie było.

Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało,przecież widać już u mnie brzuch, i wiadomo że jak tramwaj gwałtownie wyhamuje to,mogę się przewrócić i coś może się stać maleństwu.Jestem zdziwiona taką znieczulicą,zwłaszcza u młodych ludzi którzy sami będą w przyszłości mieć dzieci.

o ja PIERDOLE KURWA MAĆ: pamietaj o tym jak bedziesz mial zone i spodziwac bedziecie sie dziecka ze to nie jest Twoja zona kochana tylko "zbrzuchacona szmata"

Gość kurrrewna
Tez jestem w ciaży, choc troche mniej zaawansowanej. Staraj sie tak organizowac swoj dzień, żeby nie jeździc komunikacja miejską w godzinach szczytu . Macie samochód?

acha i wiem to z własnego doświadczenia bo kiedyś słabo mi się zrobiło w tramwaju i właśnie starsza babka mi ustąpiła miejsca

Gość dfvdgfg123123
nie zesraj sie z troski o swoje maleństwo głupia LOCHO trza było zapierdalać na piechot albo zadzwonić kogoś z rodziny żeby po ciebie przyjechali , a nie wybrzydzać, A bilet skasowłaś za swoje maleństwo??

Gość skrzywdzona to ja powiem
Tacy sa teraz gowniarze. Widzialm 5 latke ktora kopala swoich wujkow w jak to powiedziała DŻONDRA, rodzice sie smiali z tego :/ jak ja bylam mala to szanowalam ciotki wujkow, babcie itd, teraz tak sie wychowuje dzieci, na chamow. I lepiej nie bedzie, to postepuje niestety

Ten dzieciak to mi wyglądał na jakieś 13-14 lat i poprosiłam go kulturalnie czy może wstać i ustąpić mi miejsca,jego odpowiedź mnie zbulwersowała ,a zwłaszcza to że nikt z obecnych tam ludzi nie zareagował.

Gość gownazeria
teraz wylazi wlasnie to wasze bezstersowe wychowanie....

Gość kurrrewna
Widzisz, tylko ze ty myslisz o swoim brzuchu i on jest dla ciebie ważny - a kto inny mysli o swoim zakwasach po wf-ie, o swojej astmie, o swoichbólach miesiączkowych. dla cieżarnej jej stan jest czymś wyjatkowej, ale dla pozostałych swiat biegnie swoim torem i nie muszą dzielic z tobą twoich mysli i lęków. Każdy ma swoje sprawy.

Moi drodzy to wlasnie skutki tzw. bezstresowego wychowania kiedys byl pas i zadnego adhd nie bylo:)

Gość skrzywdzona to ja powiem
a dfvdgfg123123 to szczyt chamstwa, jakis idiota. I takie jest to spoleczenstwo :/ jestem przerazona tym co widze

Gość fgdfsddddddddddddddd
każdy kiedyś był w brzuchu swojej mamy. mam nadzieję, że w tym czasie społeczeństwo odnosiło się do niej szczególnie ciepło i opiekuńczo. ja w każdym razie zawsze pomagam ciężarnym, ustępuję miejsca, przepuszczam w kolejce etc. może to zabrzmi śmiesznie ale co to za naród, który własne nowe pokolenie stara się zgnoić przed urodzeniem?